Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Γεύματα αγάπης από το Δήμο Αμαρουσίου και την Περιφέρεια Αττικής

Θ. Αμπατζόγλου: «Το μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού είναι προσφορά και αλληλεγγύη 365 ημέρες το χρόνο»

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκίας Κεφαλογιάννη, πραγματοποιήθηκε η προετοιμασία 100 Πασχαλιάτικων γευμάτων για ευπαθείς συμπολίτες μας του Αμαρουσίου. Ίδιες ποσότητες εορταστικών γευμάτων είχαν μοιραστεί και το Μεγάλο Σάββατο από τον Δήμο Αμαρουσίου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της διαδικασίας δήλωσε: «Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Αττικής και τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, για την παροχή αυτών των εορταστικών γευμάτων, των οποίων αποδέκτες είναι συνάνθρωποί μας, που 365 ημέρες το χρόνο απολαμβάνουν της θαλπωρής του Δήμου μας, με κάθε είδους μέσο και υπηρεσία. Και αυτό είναι και το μήνυμα της Ανάστασης, αυτής της τόσο ιδιαίτερης περιόδου. Πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι όλες τις ημέρες του χρόνου και ανεξάρτητα από πανδημίες ή άλλες δυσμενείς συγκυρίες. Αύριο, μία άλλη μέρα και ο Δήμος μας θα είναι και πάλι παρών με τις κοινωνικές του υπηρεσίες, με τη βοήθεια και των εθελοντών μας, που με την ευκαιρία, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, τους ευχαριστώ για την ανιδιοτελή προσφορά τους, κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη. Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία σε όλες τις Μαρουσιώτικες οικογένειες και του χρόνου όλοι και πάλι μαζί».

Παρόντες στη διαδικασία προετοιμασίας των εορταστικών γευμάτων που πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου, με ευθύνη του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρου Κόνιαρη, ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Γιάννης Νικολαράκος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Κων/νος Ρώτας, Βαγγέλης Κάββαλος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, η δημοτική σύμβουλος Μάντυ Ρώτα, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου Ηλίας Ζορμπαλάς και ο εκπρόσωπος της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Νίκος Κρινάς.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Θ.Αμπατζόγλου με τον Αντιδήμαρχο Επ.Κατσιγιάννη

 


Ο Δήμαρχος Θ.Αμπατζόγλου με τον Αντιδήμαρχο Ευ.Κάββαλο

 


Ο Δήμαρχος Θ.Αμπατζόγλου με τον Αντιδήμαρχο Ι.Νικολαράκο και τη Δημ.Σύμβουλο Μ.Ρώτα

 


Ο Δήμαρχος Θ.Αμπατζόγλου με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ Ν.Πέππα

 


Στιγμιότυπο 1 από τα γεύματα αγάπης στο Δήμο Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 2 από τα γεύματα αγάπης στο Δήμο Αμαρουσίου

 

Scroll to Top