Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Φόρος τιμής στους αγωνιστές του 1940 από τη μαθητική κοινότητα και τους συλλόγους και φορείς της πόλης του Αμαρουσίου

Φόρο τιμής απέτισαν στους ήρωες της 28ης Οκτωβρίου 1940 , παραμονή της Εθνικής Επετείου, μαθητές, σπουδαστές, σύλλογοι και φορείς της πόλης του Αμαρουσίου.

Παρουσία της Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κας Ελένης Λέκκα, η οποία εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Θεόδωρου Αμπατζόγλου απηύθυνε χαιρετισμό για τη σημασία της Εθνικής Επετείου, αντιπροσωπείες όλων των δημόσιων νηπιαγωγείων, δημοτικών γυμνασίων , λυκείων, των ιδιωτικών σχολείων και των επαγγελματικών λυκείων, καθώς και εκπρόσωποι του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και του Ελληνικού Οδηγισμού, συνοδευόμενες από διευθυντές, εκπαιδευτικούς και βαθμοφόρους προσήλθαν με τάξη στο Μνημείο Ηρώων όπου κατέθεσαν στέφανα τιμώντας τη μνήμη όσων θυσιάστηκαν για μία ελεύθερη Ελλάδα.
Τους αγωνιστές του έπους του ’40 τίμησαν επίσης με την κατάθεση στεφάνου εκπρόσωποι των Νομικών Προσώπων του Δήμου και των συλλόγων και φορέων της πόλης.
Ακολούθησε η τήρηση ενός λεπτού σιγής και η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Οι επετειακές εκδηλώσεις κορυφώνονται αύριο ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, με τη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων και με την παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας.

The gallery was not found!
Scroll to Top