Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Επιτυχία για την πρώτη Θεατρική Παράσταση «Καρακορούμ» του Ανδρέα Στάικου στο Θέατρο Διθύραμβος στο Μαρούσι

Την εξαιρετική Θεατρική Παράσταση «Καρακορούμ» του Ανδρέα Στάικου στο Θέατρο Διθύραμβος που διοργανώθηκε με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πολλοί Μαρουσιώτες το βράδυ του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου 2022.

Η ΚΕΔΑ στο πλαίσιο των πολιτιστικών της δραστηριοτήτων προσφέρει στους δημότες του Αμαρουσίου δωρεάν θεατρικά θεάματα υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου όπως η παράσταση «Καρακορούμ».

Μετά το πέρας της πρώτης παράστασης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου συνεχάρη τους συντελεστές και αναφέρθηκε στις πολλές επιλογές του Δήμου Αμαρουσίου για  ποιοτική ψυχαγωγία.

Με τη σειρά της η σκηνοθέτης και ηθοποιός του θεάτρου Έφη Νιχωρίτη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ, τον θεατρικό συγγραφέα Ανδρέα Στάικο και όλους όσοι στηρίζουν την παράσταση και παρόμοια θεατρικά δρώμενα.

 

Πρόγραμμα επόμενων παραστάσεων:

6, 12 & 13 Νοεμβρίου 2022 στις 21.00 στο Θέατρο Διθύραμβος (Λητούς 6, Μαρούσι).

 

Λίγα λόγια για το έργο:

Τρεις άνθρωποι, δύο εταίρες και ο προστάτης τους, ξεκινούν ένα μεγάλο ταξίδι. Δύο πόρνες-αρτίστες και ο προαγωγός τους, που τους υπόσχεται μία χώρα µε πάρα πολλούς άντρες και πολύ χρήμα. Μία ελπίδα για τη γη της επαγγελίας, στην οποία μαίνεται ένας πόλεμος. Εκεί ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα σκοπεύουν να στήσουν την επιχείρηση των ονείρων τους. Ένα μπαούλο, μια ταμειακή μηχανή και ένα πιάνο είναι όλα τους τα υπάρχοντα. Όμως ο πόλεμος έχει τελειώσει εδώ και χρόνια και βρίσκονται ακινητοποιηµένοι στην άμμο, στο απόλυτο πουθενά, όπου θάβεται κάθε τους ελπίδα.

 

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Έφη Νιχωρίτη

Σκηνικά και κοστούμια: Φαίη Μιχαήλ

Μουσική και τραγούδια: Βασίλης Τσόνογλου

Φωτισμοί: Έφη Νιχωρίτη

Φωτογραφίες: Αθανασία Ζήση

 

Παίζουν:

Κατερίνα Μάντζιου

Σάββας Πετρίδης

Έφη Νιχωρίτη

*Διάρκεια παράστασης: 60΄

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ)
τηλ. 2108056314
e-mail:  keda@maroussi.gr

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6977357799

The gallery was not found!
Scroll to Top