Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Επιθεώρηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς Κοκκινιάς, Κέντρου και Νέου Τέρματος

Θ. Αμπατζόγλου: «Σε άριστη κατάσταση οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί της πόλης μας»

Επιθεώρηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς Κοκκινιάς, Κέντρου και Νέου Τέρματος την Τετάρτη 19 Μαϊου 2021, όπου εκτελέστηκαν εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης των αύλειων χώρων και παιδικών χαρών τους.

Τον  Δήμαρχο Αμαρουσίου συνόδευσαν ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης και το μέλος του ΔΣ ΟΚΟΙΠΑΔΑ & Εντεταλμένη Σύμβουλος Ανάπτυξης, Τουρισμού & Προστασίας Καταναλωτή Φανή Λέκκα, ενώ τον υποδέχθηκαν η υπεύθυνη Λιλιάννα Σαβίνου και το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού Κοκκινιάς, η υπεύθυνη Χριστιάνα Αθανασέλη και το προσωπικό του Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Κέντρο του Αμαρουσίου, η υπεύθυνη Ελπίδα Γεωργακάκη και το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού στο Νέο Τέρμα.

Ο Δήμαρχος ξεναγήθηκε στους χώρους και ενημερώθηκε για τις εργασίες που εκτελούνται στο πλαίσιο ανακαίνισης όλων των παιδικών και βρεφονηπιακών Σταθμών της πόλης.

Μέχρι στιγμής, 6 παιδικοί και βρεφονηπιακοί  σταθμοί έχουν ανακαινισθεί και επιθεωρηθεί από τον Δήμαρχο: 1ος και 2ος Κοκκινιάς, Πολυδρόσου, Σωρού, Κέντρου, Νέου Τέρματος ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στους: Αγίων Αναργύρων, Εργατικών Κατοικιών, Αγίας Φιλοθέης, Αναβρύτων, Στούντιου Άλφα.

Μετά το πέρας των επιθεωρήσεων ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Αμαρουσίου. Όλοι οι σταθμοί διαθέτουν πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, τηρούν με προσοχή τα μέτρα υγιεινής ενώ οι εξειδικευμένοι μάγειρες και μαγείρισσες προετοιμάζουν εξαιρετικά γεύματα για τα μικρά παιδιά μας. Συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που συνδράμουν ο κάθε ένας στον τομέα του έτσι ώστε οι μονάδες αυτές να αποτελούν υπόδειγμα και πρότυπο για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης»

The gallery was not found!
Scroll to Top