Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Επιστολή του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του Προέδρου της Επιτροπής Παιδείας Αμαρουσίου Παναγιώτη Σαγρή προς τους εκπαιδευτικούς της πόλης

Επιστολή απέστειλαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Αμαρουσίου Παναγιώτης Σαγρής προς τους εκπαιδευτικούς της πόλης, για να τους ευχαριστήσουν για το έργο που επιτελούν στο νέο περιβάλλον της (τηλε)εκπαίδευσης και της εξ’ αποστάσεως υποστήριξης των μαθητών του Αμαρουσίου υπό αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες και να τους δηλώσουν τη συνεχή στήριξη, σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής, σε αυτή την προσπάθεια.

Ακολουθεί η επιστολή:

===================

Προς  τις  Προϊστάμενες  των Νηπιαγωγείων,
τους/τις Διευθυντές/τριες  των Δημοτικών Σχολείων,
τους  Γυμνασιάρχες και τους Λυκειάρχες των Σχολείων του Δήμου μας.

[Με την παράκληση να σταλεί σε όλους τους εκπαιδευτικούς]

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Αισθανόμαστε την ανάγκη, στις δύσκολες  αυτές στιγμές που βιώνουμε, να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε  όλους εσάς τους εκπαιδευτικούς, όλων των βαθμίδων,  που αποδεικνύετε καθημερινά την αυξημένη σας ατομική και κοινωνική ευθύνη.

Με κάθε πρόσφορο  μέσο,  από τις πρώτες  ημέρες  της  νέας  πραγματικότητας , δείξατε  την  ευαισθησία  σας, το ζήλο και την αγάπη σας για το έργο που επιτελείτε προσφέροντας αδιάλειπτα τις υπηρεσίες της (τηλε)εκπαίδευσης.

Τη  συναίσθηση  προσφοράς   την  κάνετε  πράξη  κάθε  μέρα.

Σε  περιόδους   εξαιρετικών  κρίσεων  όπως αυτή  που διανύουμε, χρέος  όλων  μας είναι  να  παλέψουμε  με  όλους τους διαθέσιμους πόρους, ο  καθένας  από  τη  θέση  του  και  με  όλες  του  τις  δυνάμεις ,  για  το  κοινό  καλό.

Σε  αυτή  την  προσπάθεια  η Δημοτική Αρχή είναι δίπλα σας.

Θερμά  Συγχαρητήρια.

Είμαστε περήφανοι για σάς.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

Ο Πρόεδρος της

Επιτροπής Παιδείας Αμαρουσίου

Θεόδωρος Αμπατζόγλου

 Παναγιώτης Σαγρής

 

Σχετικά αρχείαΕπιστολή του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του Προέδρου της Επιτροπής Παιδείας Αμαρουσίου Παναγιώτη Σαγρή προς τους εκπαιδευτικούς της πόλης

 

Scroll to Top