Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Επίσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης το Σάββατο του Λαζάρου

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου το Σάββατο του Λαζάρου 16 Απριλίου 2022, στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης.

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ελένη Τριανταφύλλη – Αμπατζόγλου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και πολίτες και να ανταλλάξει ευχές για την Ανάσταση και το Πάσχα. Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να επισκεφτεί και τα Πασχαλινά bazzar που έλαβαν χώρα με την υποστήριξη του Δήμου, όπως του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου και του Περιβαλλοντικού Φιλοζωϊκού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, στα οποία το παρών έδωσε και η Ντέπη Μπιλιλή προκειμένου να εκφράσει τη στήριξή της.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου τέλος συνομιλώντας με την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Μάχη Νικολαράκου δέχθηκε την ικανοποίηση των επαγγελματιών των Εμπορικού Κέντρου, για τα δρώμενα που διοργανώνει ο Δήμος στις εορταστικές περιόδους, όπως αυτά της Κυριακής των Βαΐων, που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας για μικρούς και μεγάλους και να τονώσουν την αγορά της πόλης.

Παρόντες στην επίσκεψη του Δημάρχου στο Εμπορικό Κέντρο, ήταν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Νικολαράκος, Επαμεινώνδας  Κατσιγιάννης, Κωνσταντίνος Ρώτας, Γιάννης Ιωαννίδης, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία – Δήμητρα Ρώτα, ο Πρόεδρος του ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, ο Αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Κων/νος Αντωνόπουλος και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού Φανή Λέκκα.

The gallery was not found!
Scroll to Top