Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Επίσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης, την παραμονή των Χριστουγέννων

Ευχές με τους Μαρουσιώτες πολίτες, αντάλλαξε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου την παραμονή των Χριστουγέννων, κατά την καθιερωμένη επίσκεψή του στις κεντρικές πλατείες και το Εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος διαπίστωσε την επιτυχία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού που λειτουργεί στην Πλατεία Αγίας Λαύρας με ευθύνη της ΚΕΔΑ, καθώς πλήθος μικρών και μεγάλων διασκέδαζαν με τα παιχνίδια και δρώμενα. Από την ίδια πλατεία ξεκινούσε τη διαδρομή του και ο Άγιος Βασίλης με την άμαξά του, μοιράζοντας δώρα και χαμόγελα σε όλους τους πολίτες στο κέντρο της πόλης.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει και με τους καταστηματάρχες και δέχθηκε τις ευχαριστίες τους για τον στολισμό της πόλης αλλά και για τις εορταστικές δράσεις που τονώνουν την αγορά.

Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βαγγέλης Κάββαλος, Κων/νος Ρώτας, Γιάννης Νικολαράκος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Δήμητρα Ρώτα και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού Φανή Λέκκα.

The gallery was not found!
Scroll to Top