Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Επίσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, παραμονές Πρωτοχρονιάς, στο Αμαξοστάσιο του Δήμου

Θ. Αμπατζόγλου: «Στην προσπάθεια για μια καθαρή πόλη είμαστε όλοι σύμμαχοι»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, πραγματοποίησε επίσκεψη την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 στο Αμαξοστάσιο του Δήμου, επιθεώρησε τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους της δομής και ενημερώθηκε, από υπηρεσιακούς παράγοντες, για την πρόοδο των εργασιών, την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και την επαρκή ποσότητα σε αλάτι ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Στη συνέχεια συνομίλησε με εργαζόμενους και τεχνικούς από τις Διευθύνσεις Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και Εξωτερικών Συνεργείων και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά με υγεία και ένα Ευτυχισμένο νέο Έτος.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Στο Αμαξοστάσιο του Αμαρουσίου φυλάσσεται ο δημοτικός στόλος καθαριότητας, ειδικά μηχανήματα έργου και πλείστα διάφορα υλικά καθημερινών αναγκών του Δήμου. Με μεγάλη χαρά, κατά την επίσκεψή μου σε αυτή τη μονάδα, διαπίστωσα την αναβάθμιση του χώρου και το καλύτερο περιβάλλον εργασίας. Σαφώς έχουν να γίνουν ακόμη πολλά που θα βελτιώσουν την ποιότητα εργασίας των υπαλλήλων μας και την παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες. Η μονάδα του αμαξοστασίου αποτελεί σημαντικό κλειδί για τον Δήμο γι ΄αυτό και όλοι μαζί, η Διεύθυνση Καθαριότητας, οι εργαζόμενοι και εμείς ως Δημοτική Αρχή πρέπει να είμαστε σύμμαχοι για να λειτουργούμε σαν ασπίδα για την πόλη μας».

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, κατά την επίσκεψή του στο Αμαξοστάσιο του Δήμου, υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Εξωτερικών Συνεργείων Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

The gallery was not found!

 

 

Scroll to Top