Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Επέκταση σχεδίου πόλης στην περιοχή Ηπειρώτικα – Καρπάθικα (Βόρεια & Ανατολικά του Νεκροταφείου Αμαρουσίου)

Θ. Αμπατζόγλου: «Προχωρούμε αποφασιστικά στην ισόρροπη ανάπτυξη του Αμαρουσίου»

Τεχνική συνάντηση πραγματοποιήθηκε για την εξέλιξη των εργασιών που αφορούν στην επέκταση του σχεδίου πόλης για την περιοχή “Ηπειρώτικα – Καρπάθικα” (Βόρεια & Ανατολικά του Νεκροταφείου Αμαρουσίου), παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας Κων/νου Ρώτα, του Πολεοδόμου εκπροσώπου της Μελετητικής Εταιρίας  Αντώνιου Παπαγεωργίου και υπηρεσιακών παραγόντων.

Κατά τη συνάντηση παρατηρήθηκε σημαντική πρόοδος και τέθηκαν τα επόμενα χρονοδιαγράμματα. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν επί 20 και πλέον έτη, οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής, πολύ σύντομα φτάνει στο τέλος του, όπως επισήμανε σχετικώς ο κ. Κ. Ρώτας.
Σημειώνεται πως η σύμβαση με την ανάδοχο Μελετητική Εταιρία υπεγράφη τον Δεκέμβριο του 2019.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε: «Βασική μας προεκλογική δέσμευση υλοποιείται. Είχαμε δηλώσει πως το Μαρούσι δεν μπορεί να έχει περιοχές δύο ταχυτήτων. Σήμερα βλέπουμε τα θετικά αποτελέσματα της πολιτικής μας βούλησης. Επιστήμονες μελετητές και υπηρεσίες του δήμου μας συνεργάζονται ταχύτατα για την πολεοδομική τακτοποίηση περιοχών στο Μαρούσι, όπως τα “Ηπειρώτικα – Καρπάθικα”(Βόρεια & Ανατολικά του Νεκροταφείου Αμαρουσίου). Η ολοκληρωμένη προσέγγισή μας για την πόλη μας, είναι σταθερή και επιλύει χρόνια ζητήματα που εμποδίζουν την ανάπτυξη».

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από την τεχνική συνάντηση για την επέκταση του σχεδίου πόλης στην περιοχή Ηπειρώτικα – Καρπάθικα

 

Scroll to Top