Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Επανεκκίνηση των μαθημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου

Ενημέρωση για την επανεκκίνηση των μαθημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου είχε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ Νίκο Πέππα.

Τα μαθήματα που ξεκίνησαν και πάλι τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020, ακολουθώντας πιστά όλες τις οδηγίες υγιεινής και ασφάλειας του ΕΟΔΥ, αφορούν μαθητές άνω των 11 ετών και σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού παρατείνονται μέχρι και την 31-07-2020.

Σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας, τα μαθήματα  πραγματοποιούνται με ανοιχτές πόρτες και παράθυρα, οι υπεύθυνοι καθαρίζουν και απολυμαίνουν πολύ συχνά τις αίθουσες, τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις ενώ πραγματοποιείται η θερμομέτρηση πριν την έναρξη δραστηριοτήτων. Πολλά από τα μαθήματα πραγματοποιούνται και στους προαύλιους χώρους του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Στα τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού γίνεται αξιόλογη δουλειά. Η επανεκκίνησή τους με τους προβλεπόμενους κανόνες ασφαλείας δίνει και πάλι ζωή στην πόλη μας και κυρίως δημιουργική διέξοδο υψηλού επιπέδου για όλες τις ηλικίες. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να συνεχίσει να χτυπά δυνατά η πολιτιστική και καλλιτεχνική καρδιά του Αμαρουσίου όλο το καλοκαίρι, παρά τις όποιες αντιξοότητες λόγων των έκτακτων συνθηκών».

Πληροφορίες για τα Ερασιτεχνικά Καλλιτεχνικά Τμήματα, (Δευτέρα – Παρασκευή από 10:00 – 18:00), στη Γραμματεία του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού (Βασ. Σοφίας 85 – ισόγειο, τηλ. επικοινωνίας: 210 8021308, 210 8056314-5).

 

Σχετικά αρχείαΘ. Αμπατζόγλου: «Η πολιτιστική και καλλιτεχνική καρδιά του Αμαρουσίου θα χτυπά δυνατά όλο το καλοκαίρι»

 


Επανεκκίνηση των μαθημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου

 

Scroll to Top