Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Εντυπωσίασε η Συναυλία jazz με τους Louis Armstrong Tribute Band στον κήπο της Βορέειου Βιβλιοθήκης

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 η συναυλία jazz με τους Louis Armstrong Tribute Band στον κήπο της Βορέειου Βιβλιοθήκης. Το συγκρότημα σχηματίστηκε το Σεπτέμβριο του 2012 με σκοπό την αναβίωση της μουσικής του μεγάλου Louis Armstrong. Τόσο το ρεπερτόριο, όσο και η αυτοσχεδιαστική προσέγγιση των μουσικών μένουν πιστά στο πνεύμα του μεγάλου τρομπετίστα  της jazz, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την προσωπική προσέγγιση του κάθε μουσικού στο ιδιαίτερο αυτό στυλ jazz που άνθισε στη Νέα Ορλεάνη, κατά τις δεκαετίες του1910-20.

Τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννη Νικολαράκου, μετέφερε στους παρευρισκόμενους η Σύμβουλος του Δημάρχου επί θεμάτων Αθλητισμού  Μάχη Νικολαράκου η οποία προλόγισε και την μουσική παράσταση.

Στη συναυλία ακόμη παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Κωνσταντίνος Ρώτας, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Ανάπτυξης, Τουρισμού & Προστασίας Καταναλωτή Φανή Λέκκα, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού Γιάννης Ιωαννίδης, η Δημοτική Σύμβουλος Μάντυ Ρώτα και η Σύμβουλος του Δημάρχου επί θεμάτων Πολιτισμού Άννα Βαγιωνά. 

Συμμετείχαν οι μουσικοί:

Μάνος Θεοδοσάκης – τρομπέτα, Δημήτρης Καλαντζής – πιάνο, Περικλής Τριβόλης – κοντραμπάσο, Σπύρος Παναγιωτόπουλος – ντραμς.

The gallery was not found!
Scroll to Top