Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Έναρξη εγγραφών στα Καλλιτεχνικά Τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου για την περίοδο 2019-2020

Θ. Αμπατζόγλου: Στηρίζουμε τη σύγχρονη πολιτιστική παραγωγή και την καλλιτεχνική δημιουργία στην πόλη μας

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Ερασιτεχνικά Καλλιτεχνικά Τμήματα και στα Τμήματα Ρυθμικής και Μπαλέτου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, καθώς και στα Τμήματα του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου στο μήνυμά του με αφορμή την έναρξη των εγγραφών υπογραμμίζει:
«Καλωσορίζουμε τα παλαιά μέλη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου μας, που εμπιστεύονται τα πολιτιστικά προγράμματά του για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους και την απόκτηση νέων γνώσεων. Επίσης, τους συμπολίτες μας, μικρούς και μεγάλους, που θα επιλέξουν για πρώτη φορά να γίνουν μέλη του σημαντικού αυτού πολιτιστικού φορέα της πόλης μας.

Ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε τη σύγχρονη πολιτιστική παραγωγή και την καλλιτεχνική δημιουργία που αναπτύσσεται στο Μαρούσι. Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε και να προβάλλουμε τις πρωτοβουλίες και τις δραστηριότητες των νέων καλλιτεχνών, ώστε το Μαρούσι να γίνει σημείο πολιτιστικής αναφοράς στην ευρύτερη περιοχή.» 

Ερασιτεχνικά Καλλιτεχνικά Τμήματα 

Oι εγγραφές για τα Ερασιτεχνικά Καλλιτεχνικά Τμήματα και τα Τμήματα Ρυθμικής κα Μπαλέτου πραγματοποιούνται από σήμερα Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019, από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 10:00π.μ. – 06:00 μ.μ., στη Γραμματεία του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού   (Βασ. Σοφίας 85, ισόγειο, τηλ. επικοινωνίας 210-8021308, 210 8056314-5).

Την περίοδο 2019 -2020, στα Καλλιτεχνικά Τμήματα  θα λειτουργήσουν τα παρακάτω Τμήματα, εφόσον συμπληρωθεί ικανός αριθμός ενδιαφερομένων. Θεάτρου (Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων, Θεατρικό παιχνίδι, Χοροθέατρο) Εικαστικών (Αγιογραφία, Ψηφιδωτό, Ζωγραφική παιδιών και ενηλίκων, Εφαρμοσμένες τέχνες, Κόσμημα, Κομποδετική)
Χορού (Δημιουργικός χορός, Ευρωπαϊκοί & Latin χοροί, Oriental, Salsa,Hip- Hop,Flamenco,Tango Argentino, Παραδοσιακοί & Κρητικοί χοροί)
Σκηνοθεσίας-Υποκριτικής στο φακό
Δημιουργικής Γραφής
Φωτογραφίας
Σκάκι
Κ
εραμικής
Εναλλακτικής Γυμναστικής (YOGA- PILATES )
Χορωδίας (Χορωδία Ενηλίκων Μουσικού Εργαστηρίου Ν. Φιλοθέης, Μικτή Χορωδία Ενηλίκων Δήμου Αμαρουσίου).

Τμήματα Ρυθμικής και Μπαλέτου 

Στα Τμήματα Ρυθμικής και Μπαλέτου θα λειτουργήσουν Τμήματα: Ρυθμικής, Preparatoire,Μπαλέτου και Σύγχρονο.

Τμήματα Ρυθμικής κα Μπαλέτου

Παράλληλα, το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου, δέχεται αιτήσεις εγγραφών  για όλα τα Τμήματά του, από σήμερα Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019, κατά τις ώρες 10:00π.μ. – 06:00μ.μ., στο χώρο του Ωδείου (Νιόβης 7, Άγιος Θωμάς, τηλ. επικοινωνίας 210-6180085)

Τα τμήματα είναι: Μουσική προπαιδεία, Εκμάθηση οργάνων και μουσικής, Παιδική χορωδία, Τμήμα μοντέρνων συνόλων, Τμήμα σύγχρονης μουσικής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας παλαιών και νέων μελών. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, η υποβολή αιτήσεων για νέα μέλη διαρκεί όλη τη χρονιά.

Δικαιολογητικά εγγραφής

Για τη συμμετοχή σε όλα τα προγράμματα απαιτείται η προσκόμιση των παρακάτω δικαιολογητικών:
 ARTEMIS CARD για κατοίκους ή δημότες
 Φωτοτυπία ΑΔΤ και λογαριασμού ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, τηλεφωνίας) για μη κατοίκους ή ετεροδημότες
Φωτοτυπία ιατρικής βεβαίωσης παιδιάτρου (για παιδιά) ή καρδιολόγου/παθολόγου (για ενήλικες) όταν πρόκειται για εγγραφή σε τμήματα γυμναστικής, χορού, ρυθμικής ή μπαλέτου
 Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για πολύτεκνους, ΑΜΕΑ
 Βεβαίωση εργασίας για υπαλλήλους του Δήμου
Σε όλες τις αιτήσεις χρειάζεται να συμπληρώνεται ο Α.Φ.Μ. (Αριθμός Φορολογικού Μητρώου).
Η καταβολή του ποσού της εγγραφής και των διδάκτρων του 1ου μήνα των μαθημάτων γίνεται με την κατάθεση των δικαιολογητικών.

Scroll to Top