Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Εκπροσώπηση του Δήμου Αμαρουσίου στην τελετή βράβευσης των Ελληνικών Συμμετοχών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019

Θ. Αμπατζόγλου: Εργαζόμαστε με σχέδιο, ώστε το Μαρούσι μας να γίνει μία πόλη φιλική και βιώσιμη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της

Στην τελετή βράβευσης των Ελληνικών Συμμετοχών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019, που πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το Πράσινο Ταμείο και η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, στην τελετή παρέστη η Δημοτική Σύμβουλος, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη, η οποία μετέφερε στους υπευθύνους της διοργάνωσης το θερμό χαιρετισμό και το μήνυμα του Δημάρχου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου σημειώνοντας:

«Υψηλή προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου μας κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου είναι τα ζητήματα που σχετίζονται με τη βιώσιμη αστική κινητικότητα στην πόλη μας.

 Προς την κατεύθυνση αυτή, μέσα από συγκεκριμένες δράσεις και παρεμβάσεις εργαζόμαστε με σχέδιο, ώστε το Μαρούσι να γίνει μία πόλη φιλική και βιώσιμη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της, υποστηρίζοντας, παράλληλα, ενεργά τους Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς στόχους για τη βιώσιμη κινητικότητα.

Πεποίθησή μας, είναι ότι η βιώσιμη ανάπτυξη των πόλεων  είναι υπόθεση όλων μας και είμαστε αποφασισμένοι να συμβάλλουμε με όλες τις δυνάμεις μας, ώστε να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα βιώσιμο περιβάλλον που να αξίζει να ζουν.»

Μεταξύ των Ελληνικών πόλεων που συμμετείχαν στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, η Καρδίτσα κατέκτησε το βραβείο στην κατηγορία μικρών πόλεων και το Ρέθυμνο κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία των μεγάλων πόλεων, ενώ βραβευτήκαν δέκα ακόμη ελληνικές πόλεις.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Δημήτρης Οικονόμου, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο γενικός γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος & Υδάτων Κωνσταντίνος Αραβώσης, ο γενικός γραμματέας Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμης Μπακογιάννης, η γενική γραμματέας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Αλ. Σδούκου και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου.

 

Σχετικά αρχείαΕκπροσώπηση του Δήμου Αμαρουσίου στην τελετή βράβευσης των Ελληνικών Συμμετοχών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019_1

 


Εκπροσώπηση του Δήμου Αμαρουσίου στην τελετή βράβευσης των Ελληνικών Συμμετοχών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019_2

 

Scroll to Top