Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου προς τους χορηγούς των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου

Θ. Αμπατζόγλου: «Δεν αφήνουμε κανένα συμπολίτη μας χωρίς φροντίδα, στήριξη και ελπίδα για το αύριο»

Ευχαριστήρια επιστολή προς τους χορηγούς (φορείς, συλλόγους, ιδιώτες, εταιρίες) που στηρίζουν το κοινωνικό έργο του Δήμου Αμαρουσίου, απέστειλε ο Δήμαρχος  Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Στην επιστολή γίνεται αναφορά για τη σημαντική στήριξη που προσφέρουν διαχρονικά οι χορηγοί προϊόντων, μέσων και υπηρεσιών προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που υπό τον συντονισμό και μέριμνα του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), δημιουργούν ένα ισχυρό δίχτυ προστασίας για κάθε ευάλωτο πολίτη του Αμαρουσίου. Η συμβολή τους ήταν και παραμένει ακόμη περισσότερο ουσιαστική την περίοδο εμφάνισης της επιδημίας covid19.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής του κ. Θ. Αμπατζόγλου:

«Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής Αμαρουσίου, του Ο.ΚΟΙ.ΠΑ.Δ.Α., των συμπολιτών μας που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και ιδιαίτερα εμένα προσωπικά, θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μας, διότι με τη στάση σας και την προσφορά σας, αποδείξατε έμπρακτα πως τούτη την κρίσιμη ώρα για την χώρα, όλες οι κρίσεις ξεπερνιούνται όταν υπάρχει αυξημένη κοινωνική και εταιρική ευθύνη.

 Όπως γνωρίζετε, ο Δήμος Αμαρουσίου, προσφέρει συντεταγμένα ένα υψηλού επιπέδου κοινωνικό έργο, στο οποίο συνεισφέρει πλήθος εθελοντών. Στην προσπάθεια αυτή, η δική σας διαχρονική συνδρομή με μέσα, αγαθά και υπηρεσίες συμβάλλει τα μέγιστα για την εξασφάλιση της αξιοπρεπούς διαβίωσης ευάλωτων συνανθρώπων μας.

 Είμαστε σίγουροι, πως θα συνεχίσετε να συνδράμετε και στο μέλλον και όλοι μαζί ενωμένοι, θα μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι πως δεν αφήσαμε κανένα Μαρουσιώτη αβοήθητο, κανένα συμπολίτη μας χωρίς φροντίδα, στήριξη και ελπίδα για το αύριο».

Θερμές  Ευχαριστίες.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου
Θεόδωρος Αμπατζόγλου

 

Σχετικά αρχείαΣυνοδευτική φωτογραφία στην ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου προς τους χορηγούς των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου

 

Scroll to Top