Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ευχαριστίες του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου προς τους εργαζόμενους και εθελοντές του Δήμου για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου  απευθύνει τις ευχαριστίες του προς τους εργαζόμενους και εθελοντές του Δήμου Αμαρουσίου από όποια θέση και αν υπηρέτησαν, προετοιμάζοντας την πόλη αλλά και κατά τις κρίσιμες ώρες εμφάνισης των φαινομένων της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», προκειμένου να προασπίσουν την ασφάλεια των πολιτών.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος αναφέρει:

«Όλοι οι πολίτες αντιλήφθηκαν τη μεγάλη προσπάθεια, το σχεδιασμό και τα καλά αποτελέσματα στη διαχείριση της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα». Η προετοιμασία της πόλης για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, είναι μία διαδικασία επίπονη και διαρκής. Χρειάζεται προσεκτική οργάνωση, προληπτικές ενέργειες στους σωστούς χρόνους (καθαρισμός φρεατίων, κλάδεμα ψηλών δέντρων, προμήθεια αλατιού κ.α.) αλλά και επιχειρησιακή ετοιμότητα την ώρα της κρίσης.

Η Πολιτική Προστασία και η ομάδα Εθελοντών, η Καθαριότητα, το Πράσινο, τα Εξωτερικά Συνεργεία, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες, η Γραμμή Δημότη 15321 και πολλοί ακόμη εργαζόμενοι σε διάφορα πόστα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να είναι το Μαρούσι ασφαλές και τα όποια προβλήματα από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» να αντιμετωπιστούν με αποτελεσματικότητα.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη στάση και το έργο τους».

The gallery was not found!
Scroll to Top