Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Δύο νέοι μόνιμοι υπάλληλοι προστίθενται στο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Αμαρουσίου

Με νέους μόνιμους υπαλλήλους ενισχύονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου με την εισδοχή δύο ακόμα επιλαχόντων της προκήρυξης του 2008 του ΑΣΕΠ για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού. Την ορκωμοσία των νέων εργαζομένων πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Σε συνέχεια της διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2017, έχουν ενταχθεί στο στελεχιακό δυναμικό του Δήμου συνολικά 70 άτομα. Μέχρι στιγμής, μέσα στο 2019 περισσότερα από 30 άτομα έχουν αναλάβει καθήκοντα σε διάφορες υπηρεσίες του Δήμου, ενώ η διαδικασία απορρόφησης επιλαχόντων της συγκεκριμένης προκήρυξης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Καλωσορίζοντας τους νέους υπαλλήλους που θα ενισχύσουν τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου, ο Δήμαρχος κ. Θ. Αμπατζόγλου, μίλησε για μία εποικοδομητική συνεργασία με στόχο το όφελος της πόλης και της τοπικής κοινωνίας.

«Ξεκινάμε τη θητεία μας υποδεχόμενοι νέους εργαζομένους στην υπηρεσία της πόλης και των δημοτών μας. Στηριζόμαστε στους ανθρώπους μας για να κάνουμε το Μαρούσι πόλη πρότυπο στην εξυπηρέτηση του πολίτη, μία πόλη καθαρή, ασφαλή και φιλική. Σε αυτή την προσπάθεια όλοι μπορούμε να συμβάλλουμε, πολίτες και εργαζόμενοι. Κάθε εργαζόμενός μας μέσα από την εποικοδομητική αξιοποίηση της εμπειρίας, των ιδιαίτερων γνώσεων και δεξιοτήτων του, μπορεί να γίνει συμμέτοχος στην αναβάθμιση της λειτουργίας του Δήμου, της καθημερινότητας και της ποιότητας της ζωής στην πόλη όπου ζούμε, εργαζόμαστε και δραστηριοποιούμαστε. Κάθε πολίτης μπορεί να γίνει συνεργάτης μας μέσα από τους μηχανισμούς αμφίδρομης επικοινωνίας με τον Δήμο, που αναβαθμίζουμε καθημερινά, στην προσπάθειά μας να διατηρούμε την πόλη μας καθαρή και περιποιημένη».

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε, παρουσία και του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού Στέφανου Τσιπουράκη.

 

Σχετικά αρχείαΔύο νέοι μόνιμοι υπάλληλοι προστίθενται στο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Αμαρουσίου

 

Scroll to Top