Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Δωρεά τροφίμων, ρουχισμού και παιχνιδιών από την Τ.Ο. ΝΔ Αμαρουσίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου

Δωρεά μεγάλων ποσοτήτων τροφίμων από την AVIN

Θ. Αμπατζόγλου: «Δήμος και Εθελοντές στο πλευρό των Μαρουσιωτών»

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Αμαρουσίου προσέφεραν, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τρόφιμα, ρουχισμό και παιχνίδια, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα εθελοντισμού και αλληλεγγύης του Δήμου για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την Τ.Ο. ΝΔ Αμαρουσίου για την διαχρονική στήριξή της και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η παρουσία σας και η κοινωνική σας δράση είναι παράδειγμα προς μίμηση. Γνωρίζουμε πως αυτό που κάνετε σήμερα με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα, το πράττετε όλες τις ημέρες του χρόνου και όποτε σας το ζητούμε. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τις εταιρίες που έχουν έδρα στο Μαρούσι όπως την AVIN, διότι σταθερά στηρίζουν την κοινωνική μας πολιτική. Οι Μαρουσιώτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς καθώς Δήμος και φορείς είμαστε όλοι παρόντες και στο πλευρό τους με δράσεις ουσίας».

Εκτός από τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρο Κόνιαρη που συντονίζει το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τον Χρήστο Μπελεγράτη Πρόεδρο ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ Αμαρουσίου, παρόντες ήταν ακόμη η Ανδρομάχη Τσουκαλά Υπεύθυνη Γυναικών ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ Αμαρουσίου, ο Στέλιος Κονδύλης Αντιπρόεδρος ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ Αμαρουσίου και τα μέλη Λουκάς Μαμούρης Νίκος Πασαδέλης, Νίκος Νίντος.

The gallery was not found!
Scroll to Top