Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Δωρεά παιδικών φαρμάκων από τους μαθητές της Ελληνοαγγλικής Αγωγής για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αμαρουσίου

Ξενάγηση των μαθητών στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου

Θ. Αμπατζόγλου: «Παράδειγμα προς μίμηση η προσφορά των μαθητών»

Τους μικρούς μαθητές του ιδιωτικού σχολείου «Ελληνοαγγλική Αγωγή» που έχει έδρα στο Μαρούσι, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στο Δημαρχείο την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021, στο πλαίσιο δράσεων εθελοντισμού και προσφορών που διενεργεί το σχολείο σε συνεργασία με τις οικογένειες των μαθητών και υπό την εποπτεία του Γεν. Δντή Χριστόδουλου Κακαδιάρη.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα παιδιά, τους γονείς τους και φυσικά και τους εκπαιδευτικούς για την πρωτοβουλία και την οργάνωση της δράσης που σκοπό έχει να εμφυσήσει στους μαθητές από τη νεαρή ηλικία το αίσθημα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας που είναι απαραίτητα συστατικά για μία πολιτισμένη κοινωνία.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου απευθυνόμενος προς τα παιδιά τόνισε: «Σας ευχαριστούμε για αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία. Η δωρεά παιδικών φαρμάκων είναι σημαντική για τα Μαρουσιωτάκια που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Στηρίζετε με αυτό τον τρόπο το ήδη σημαντικό έργο του Δήμου μας προς αυτή την κατεύθυνση και η σημερινή σας πράξη εύχομαι να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για μαθητές άλλων σχολείων».

Στη συνέχεια οι μαθητές ξεναγήθηκαν από τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρο Κόνιαρη στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου όπως Κοινωνικό Παντοπωλείο, Ιατρείο, Φαρμακείο και ενημερώθηκαν εκτενώς για τις ενέργειες του Δήμου για την προάσπιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και τα ειδικά προγράμματα όπως το «Βοήθεια στο Σπίτι» κ.α.

The gallery was not found!

 

Scroll to Top