Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Δήμος Αμαρουσίου: Παρελήφθησαν 3 νέα ημιφορτηγά και 3 νέα επιβατικά οχήματα παρουσία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, παρελήφθησαν την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, 3 νέα ημιφορτηγά και 3 νέα επιβατικά οχήματα στο πλαίσιο συνολικής προμήθειας 17 Οχημάτων και 6 Μηχανημάτων Έργου που έλαβε χώρα το έτος 2022.

Όπως είναι γνωστό ο Δήμος Αμαρουσίου τα τελευταία 3 χρόνια εκτελεί δυναμικό πρόγραμμα ανακαίνισης του πεπαλαιωμένου Δημοτικού Στόλου (Συγκοινωνία, Καθαριότητα, Εξωτερικά Συνεργεία κ.α), προκειμένου να εναρμονιστεί με τις σύγχρονες απαιτήσεις και να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους Δημότες του.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δηλώνει: «Τα 3 νέα ημιφορτηγά και 3 νέα επιβατικά οχήματα που παραλάβαμε θα ενταχθούν στο στόλο των εξωτερικών συνεργείων και καθαριότητας όπως και θα καλύψουν γενικότερες ανάγκες του Δήμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών μας. Το 2023 συνεχίζουμε την ανανέωση του Δημοτικού Στόλου με ηλεκτροκίνητα οχήματα για τη Δημοτική Συγκοινωνία και την Καθαριότητα. Με την προσοχή μας στραμμένη στις απαιτήσεις του σήμερα, αλλά και τις βάσεις για το αύριο, συνεχίζουμε με έργα και δράσεις που πηγαίνουν το Μαρούσι μας διαρκώς πιο ψηλά».

The gallery was not found!
Scroll to Top