Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Δήμος Αμαρουσίου: Ουδέποτε υπάλληλος του Δήμου απάντησε σε πολίτη ότι ο Δήμος βρίσκεται σε «αργία» εν μέσω κακοκαιρίας

Ο Δήμος Αμαρουσίου διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα καταγγέλθηκαν  από πολίτη με το όνομα «κ. Αντώνης» σε ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού Star, κατά την οποία ακούστηκε πως ο εν λόγω κάτοικος Αμαρουσίου κατά δήλωσή του, επικοινώνησε με τον Δήμο προκειμένου να ζητήσει τη συνδρομή του για τη διακοπή ηλεκτροδότησης για την οποία έχει ευθύνη ο ΔΕΔΔΗΕ και έλαβε την απάντηση της «αργίας» των δημοτικών υπηρεσιών.

Μία τέτοια «ανώνυμη» καταγγελία αποτελεί τεράστια προσβολή τόσο για τους εργαζόμενους στην Πολιτική Προστασία, στις Υπηρεσίες Καθαριότητας και Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου, που δίνουν μάχη νυχθημερόν απέναντι σε μία πρωτοφανή κακοκαιρία αλλά και στους εργαζόμενους της Γραμμής Δημότη 15321 που δέχονται τα αιτήματα των πολιτών και τα διαβιβάζουν στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σε κάθε περίπτωση καλούμε τον «κ. Αντώνη» να επικοινωνήσει με τον Δήμο Αμαρουσίου και να καταγγείλει συγκεκριμένα το περιστατικό με όλα τα απαραίτητα πληροφοριακά στοιχεία προκειμένου να διαταχθεί ΕΔΕ για την εξακρίβωση της αλήθειας.

Ο Δήμος Αμαρουσίου προασπίζει το έργο που γίνεται αυτές τις δύσκολες ώρες και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ανεχθεί τη διασπορά και αναπαραγωγή ψευδών και συκοφαντικών ειδήσεων.

Ακολουθούν όλες οι πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Αμαρουσίου για τη διαχείριση της κακοκαιρίας:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφία: Η Γραμμή Δημότη 15321 του Δήμου Αμαρουσίου καταγράφει τα αιτήματα των πολιτών κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας “Ελπίς”

 

 

 

 

Scroll to Top