Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Δήλωση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με αφορμή την ολοκλήρωση των «Σπαθαρείων 2020»

Θ. Αμπατζόγλου: «Ο Δήμος Αμαρουσίου στο επίκεντρο των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Αττικής»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με αφορμή την ολοκλήρωση του 21οu Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών του Δήμου «Σπαθάρεια 2020» που έλαβε χώρα στο Μουσείο Θεάτρου Σκιών «Ευγένιος Σπαθάρης» (1-5 Σεπτ.), δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους, μικρούς και μεγάλους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τους φίλους μας  που  απ΄ την Ελλάδα αλλά και απ΄ όλο τον κόσμο,  μας  παρακολούθησαν σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση. Συγχαρητήρια αξίζουν στους καλλιτέχνες  για τις υπέροχες βραδιές που μας  χάρισαν και μας έκαναν να θυμηθούμε τις περιπέτειες του δημοφιλούς και διαχρονικού χάρτινου ήρωα, των παιδικών μας χρόνων Καραγκιόζη, καθώς και στα στελέχη της Δνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου μας, που υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Γιάννη Νικολαράκου, οργάνωσαν και συντόνισαν τα πάντα υποδειγματικά.

Με προσήλωση σε όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω πανδημίας (covid 19), συνεχίζουμε τις  εκδηλώσεις μας όπως αυτές του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2020, που διεξάγονται στο Αίθριο Θέατρο (Λεωφ. Κηφισίας 219), γιατί πιστεύουμε ότι ο Πολιτισμός και η ψυχαγωγία είναι για όλους μας απαραίτητα στοιχεία,  ιδιαίτερα στη δύσκολη  περίοδο που διανύουμε».

 

Σχετικά αρχείαΔήλωση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με αφορμή την ολοκλήρωση των «Σπαθαρείων 2020»_1

 


Δήλωση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με αφορμή την ολοκλήρωση των «Σπαθαρείων 2020»_2

 

Scroll to Top