Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Δήλωση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση για τη δημοπράτηση του έργου της επέκτασης της Λεωφόρου Κύμης και της σύνδεσής της με την Εθνική οδό

Θ. Αμπατζόγλου: «Η συστράτευση δυνάμεων για την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση των Βορείων Προαστίων έφερε θετικά αποτελέσματα»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με αφορμή τη συνέντευξη του Γενικού  Γραμματέα Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και την αναφορά του ότι στο σχεδιασμό του Υπουργείου εντάσσεται και η δημοπράτηση του έργου της επέκτασης της Λεωφόρου Κύμης και η σύνδεσή της με τον ΠΑΘΕ, δήλωσε:

«Η επέκταση της Λεωφόρου Κύμης, είναι ένα έργο το οποίο διεκδίκησα από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μου σε πλήρη συστράτευση με τους Δημάρχους Κηφισιάς, Ηρακλείου Αττικής και Λυκόβρυσης Πεύκης. Ειδικά για το Μαρούσι που πλήττεται κυκλοφοριακά από την βαριά υπερτοπική χρήση, είναι ένα έργο που θα δώσει ανάσα και θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής. Αυτό έγινε αμέσως αντιληπτό από τον αρμόδιο Υπουργό Κώστα Καραμανλή, τον οποίο και ευχαριστώ προσωπικά και εκ μέρους όλων των Μαρουσιωτών, για την επιτάχυνση των σχετικών διαδικασιών.  Με την ίδια ένταση και θέρμη και πάντα σε συντονισμό με τους όμορους Δήμους, θα συνεχίσω να διεκδικώ τα έργα της υπογειοποίησης τμήματος της Λεωφόρου Κηφισίας και της επέκτασης της Γραμμής του Μετρό προς το Μαρούσι, απολύτως ζωτικής σημασίας για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων όχι μόνο στον Βόρειο Τομέα Αθηνών αλλά σε όλη την Αττική».

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από παλαιότερη συνάντηση του κ.Καραμανλή με τους Δημάρχους

 

Scroll to Top