Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Δήλωση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με αφορμή τη νίκη του συνδυασμού «Το Μαρούσι Ψηλά!»

Δήλωση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με αφορμή τη νίκη του συνδυασμού «Το Μαρούσι Ψηλά!»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Το Μαρούσι Ψηλά!» Θεόδωρος Αμπατζόγλου με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών δήλωσε:

Ο Μαρουσιώτικος λαός αποφάσισε να πάει το Μαρούσι ακόμη πιο Ψηλά, με ένα ξεκάθαρο μεγάλο ποσοστό νίκης για το συνδυασμό «Το Μαρούσι Ψηλά!»

Οι συμπολίτες μας αξιολόγησαν θετικά το έργο της προηγούμενης θητείας μας και υπερψήφισαν το Πρόγραμμά μας για να μετασχηματίσουμε την πόλη που αγαπούμε σε ένα σύγχρονο Μητροπολιτικό Κέντρο με σεβασμό στις προτεραιότητες του Ανθρώπου.

Δεσμεύομαι προσωπικά, πως σύσσωμη η Δημοτική Αρχή και όλο το Προσωπικό του Δήμου, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη της Μαρουσιώτικης κοινωνίας.

Ευχαριστώ θερμά τους 61 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, τους συνεργάτες και τους εθελοντές για αυτή την υπέροχη διαδρομή που διανύσαμε κατά την προεκλογική περίοδο.

Συνεχίζουμε τη δουλειά μας, συνεχίζουμε το έργο μας.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί, περισσότερο ενωμένοι και ακόμη πιο αποφασισμένοι, για να πάμε το Μαρούσι που αγαπούμε ακόμη πιο Ψηλά!

Scroll to Top