Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Δήλωση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου μετά την κοινή αυτοψία με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη σε έργα που βρίσκονται στο στάδιο ολοκλήρωσης στο Μαρούσι

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου μετά το πέρας της κοινής αυτοψίας με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη σε έργα που βρίσκονται στο στάδιο ολοκλήρωσης στο Μαρούσι δήλωσε:

«Με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη επισκεφτήκαμε έργα που είχαν ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια. Σήμερα βρίσκονται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης, ξεπερνώντας αρκετές γραφειοκρατικές και τεχνικές δυσκολίες. Ο Περιφερειάρχης και με την ιδιότητά του πρώην Δημάρχου της πόλης μας, γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα και στο πλαίσιο αυτό δεσμεύτηκε για τη στήριξη στη χρηματοδότηση νέων έργων που σχετίζονται πρωτίστως με την ασφάλεια των πολιτών όπως αυτό στην  περιοχή Σωρού και τη διευθέτηση του ρέματος Αμαρουσίου που βρίσκεται στο ΚΧ9760. Συζητήσαμε ακόμη την πορεία υφιστάμενων έργων όπως του ρέματος Σαπφούς. Συνεχίζουμε με γοργούς ρυθμούς την εκτέλεση του τεχνικού μας προγράμματος. Το Μαρούσι καθημερινά γίνεται πιο όμορφο, πιο λειτουργικό και ασφαλές».

Τα έργα που επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Β. Τομέα Αθηνών Λ. Κεφαλογιάννη,  του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Σμυρνή, των Αντιδημάρχων Στ. Τσιπουράκη και Β. Κάββαλου, του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρου Κόνιαρη και των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου ήταν τα ακόλουθα:

  1. Πλατεία Ηρώων στην οποία ολοκληρώνεται η βιοκλιματική ανάπλαση και η ανακατασκευή παρακείμενων οδών.
  2. Διατηρητέο κτήριο επί της οδού Σουρή και Βασ. Όλγας, το οποίο έχει ανακαινισθεί και θα δοθεί σύντομα προς χρήση για πολιτιστικές δραστηριότητες και ως λαογραφικό μουσείο.
  3. Κοινόχρηστος χώρος (ΚΧ 9760) επί της οδού Αγ. Αθανασίου (παλαιό αμαξοστάσιο), όπου πραγματοποιείται ανάπλαση και θα δοθεί σύντομα για χρήση με τη μορφή μίας σύγχρονης πλατείας.
  4. Διάνοιξη της οδού Αρετής – Καλαμά καθέτου της Μεσογείων, όπου υλοποιείται ειδικό πρόγραμμα λόγω των αρχαιολογικών ευρημάτων του 2ου – 3ου αιώνα π.Χ. και εντός των επομένων ημερών περατώνεται.

 

The gallery was not found!

 

Scroll to Top