Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Δήλωση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με αφορμή τον ορισμό νέας Διοίκησης στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα

Θ. Αμπατζόγλου: «Ο Δήμος Αμαρουσίου συμπαραστάτης και αρωγός στο σπουδαίο κοινωνικό έργο του Σικιαριδείου Ιδρύματος»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με αφορμή τον ορισμό από την Υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα – Μαρία Μιχαηλίδου,  της νέας Διοίκησης στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα με Πρόεδρο την Κορίνα Λιούτα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«H καταξιωμένη για την κοινωνική της προσφορά Μαρουσιώτισα, Κορίνα Λιούτα, αναλαμβάνει τα ηνία του Σικιαριδείου Ιδρύματος. Ο Δήμος Αμαρουσίου συμπαραστάτης και αρωγός στο σπουδαίο έργο του Σικιαριδείου Ιδρύματος θα σταθεί στο πλευρό της νέας διοίκησης προκειμένου να αρθούν αδιέξοδα πολλών ετών. Η στήριξη του Δήμου Αμαρουσίου σήμερα είναι συγκεκριμένη και αφορά στην υλοποίηση του μνημονίου συνεργασίας για τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ η οποία αποσκοπεί στην ανακαίνιση των σχετικών χώρων του Ιδρύματος και στην λειτουργική υποστήριξη των προγραμμάτων δημιουργικής απασχόλησης για τα ΑμεΑ. Είμαστε σίγουροι πως με την Κορίνα Λιούτα στο τιμόνι του Σικιαριδείου θα αναβαθμιστεί ο ρόλος του Ιδρύματος και θα προσεγγιστούν πολύ καλύτερα οι στόχοι της οικονομικής του βιωσιμότητας. Της ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο της».

Η Κορίνα Λιούτα είναι Πρόεδρος του «ΘΕΛΩ και Ακαδημίας Εθελοντισμού», Αντιπρόεδρος Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος – ΕΝΕ, Πρόεδρος της Επιτροπής Προσβάσιμου Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Προσβασιμότητας του Υπουργείου Επικρατείας.

Scroll to Top