Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Δήλωση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση για την επανεκκίνηση του σχεδιασμού της επέκτασης της Γραμμής 4 του Μετρό έως το Μαρούσι

Θ. Αμπατζόγλου: «Οι διεκδικήσεις μας για την κυκλοφοριακή αποφόρτιση του Αμαρουσίου γίνονται πράξη»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου μετά την πρόσφατη αναφορά του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή για την επανεκκίνηση του σχεδιασμού της επέκτασης της Γραμμής 4 του Μετρό έως το Μαρούσι δήλωσε:

«Με μεγάλη ικανοποίηση ακούσαμε από τον κ. Κ. Καραμανλή, ανάμεσα σε άλλα μεγάλα έργα υποδομών της χώρας και την επανεκκίνηση του σχεδιασμού της επέκτασης της Γραμμής 4 του Μετρό έως το Μαρούσι. Πριν από λίγους μήνες είχε ανακοινωθεί η δημοπράτησης της επέκτασης της Λεωφόρου Κύμης και η σύνδεσή της με τον Εθνική Οδό. Και τα δύο αυτά μεγάλα έργα πνοής όχι μόνο για το Μαρούσι, αλλά και για όλες τις περιοχές των Βορείων Προαστίων, υπήρξαν αντικείμενο στοχευμένων παρεμβάσεων του Αμαρουσίου και των όμορων Δήμων. Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά πως η συστράτευση δυνάμεων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και εμπεριστατωμένη παρουσίαση μελετών, σχεδίων και επιχειρημάτων, βρίσκει ανταπόκριση όταν ικανοποιείται το αυτονόητο, δηλαδή η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και η οικολογική ανάπτυξη των φορτισμένων κυκλοφοριακά περιοχών μας. Ευχαριστούμε την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών για την αναγνώριση του προβλήματος που αντιμετωπίζει λόγω της βαριάς υπερτοπικής χρήσης ειδικά το Μαρούσι. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε μεγάλες παρεμβάσεις που θα κάνουν την πόλη μας περισσότερο φιλική στον άνθρωπο και το περιβάλλον».

Scroll to Top