Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Διαρκής η βοήθεια της «Ελληνοαγγλικής Αγωγής» στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου. Μαθητές παρέδωσαν τρόφιμα & φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο & Φαρμακείο της πόλης

Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022, μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της «Ελληνοαγγλικής Αγωγής» συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του Σχολείου Χριστόδουλο Κακαδιάρη και παρουσία του Προέδρου του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. Πέτρου Κόνιαρη παρέδωσαν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο & Φαρμακείο του Δήμου Αμαρουσίου ποσότητες με τρόφιμα, φάρμακα για παιδιά και είδη ανακύκλωσης.

Η προσφορά για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου έγινε από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, που επανειλημμένως  τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνουν ανάλογα είδη για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της πόλης του Αμαρουσίου.

Ο Πρόεδρος του ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης μετέφερε ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στον Διευθυντή της «Ελληνοαγλλικής Αγωγής» τους μαθητές και της οικογένειές τους, τονίζοντας πως η επαναλαμβανόμενη στήριξή τους στις δομές του κοινωνικού παντοπωλείου & φαρμακείου, αποτελεί πρότυπο συμπεριφοράς για το Σχολείο που με αυτές τις υψηλές ηθικές αξίες γαλουχεί τη νέα γενιά και δημιουργεί πρότυπα αλληλεγγύης για το σύνολο της κοινωνίας.

 

Scroll to Top