Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας και νωπών αλιευμάτων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας

Με στόχο την υποστήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας, ώστε να μην στερούνται βασικά αγαθά στην καθημερινότητά τους, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου διένειμε τρόφιμα μακράς διαρκείας σε 60 συμπολίτες μας-ωφελούμενους του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας.

Παρέδωσε επίσης, 350 κιλά φρέσκα ψάρια σε ωφελούμενους των κοινωνικών δομών του Δήμου, σε μέλη του ΚΑΠΗ και στις Ενορίες της πόλεως, του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, του Αγίου Ελευθερίου και της Υπαπαντής του Σωτήρα στην Αγία Φιλοθέη.

Οι παραπάνω κοινωνικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευαισθησίας και προστασίας προς το συνάνθρωπο.

Ο κ. Αμπατζόγλου ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που με την ανιδιοτελή προσφορά τους συνδράμουν στην προσπάθεια διατήρησης της κοινωνικής συνοχής και στην πρόληψη του φαινομένου του κοινωνικού αποκλεισμού.

Το συντονισμό και την επίβλεψη στη διανομή των τροφίμων και των νωπών αλιευμάτων είχε ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης.

 

Σχετικά αρχείαΔιανομή τροφίμων μακράς διαρκείας και νωπών αλιευμάτων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας_1

 

Scroll to Top