Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Διαδικτυακό σεμινάριο για την Κατάθλιψη, με θέμα: «Ενημέρωση/Ψυχο-εκπαίδευση για την κατάθλιψη», 19/3/2021 – 12:30μ.μ.

Διοργάνωση: Δήμος Αμαρουσίου – ΟΚΟΙΠΑΔΑ – ΕΔΔΥΠΠΥ

Ο Δήμος Αμαρουσίου και το ΝΠΔΔ Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. μέσα από την δομή των ΚΕΠ Υγείας και σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), διοργανώνουν μια σειρά από διαδικτυακές δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την Κατάθλιψη, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Η πρώτη δράση με θέμα: «Ενημέρωση / Ψυχο-εκπαίδευση  για την κατάθλιψη: Κατηγορίες, συμπτώματα, αντιμετώπιση  και συννοσηρότητα» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19/3/2021 στις 12:30μ.μ.

Με αφορμή την έναρξη της δράσης αυτής, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δηλώνει: «Θεωρούμε σημαντική την πρωτοβουλία του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και του ΕΔΔΥΠΠΥ να ενημερώσουν τους πολίτες για τη νόσο της κατάθλιψης. Είναι γεγονός πως η περίοδος της πανδημίας έχει επιδεινώσει πολύ την ψυχολογική κατάσταση των πολιτών. Υπάρχει συνεπώς ανάγκη για επιστημονική ενημέρωση προκειμένου να ξεπεράσουμε ως κοινωνία αυτή την κρίση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Ως Δήμος οφείλουμε να συμβάλουμε σε αυτό, καθώς η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία».

 

Οι πολίτες μπορούν να παρακολουθήσουν το διαδικτυακό σεμινάριο από τους ακόλουθους συνδέσμους:

 

 

Επόμενες δράσεις:

  • Παρασκευή 26/3/21, 12:30 μ.μ.

Κατάθλιψη εν μέσω Covid 19: Επιπτώσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές), στην οργανική υγεία και οικονομικές συνέπειες. Ζώντας με την κατάθλιψη- Μορφές θεραπείας – Συμπτώματα εφόσον έχουμε νοσήσει από Covid-19

  • Παρασκευή 2/4/21, 12:30 μ.μ.

Κατάθλιψη – υποστήριξη των φροντιστών

Scroll to Top