Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Διαδικτυακή συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου

Θ. Αμπατζόγλου: «Ανακατασκευάζουμε και εκσυγχρονίζουμε τις αθλητικές υποδομές του Αμαρουσίου»

Διαδικτυακή συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Απριλίου μεταξύ του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου  στο πλαίσιο τακτικών συναντήσεων του Δημάρχου με τους Αθλητικούς Συλλόγους, προκειμένου να συζητηθούν καίρια ζητήματα που αφορούν αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας και συγκεκριμένα του Γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης», του Κλειστού Γυμναστηρίου «Άγιος Θωμάς» καθώς και των δύο νέων γυμναστήριων που είναι στους σχεδιασμούς της Δημοτικής Αρχής και που θα περιλαμβάνουν την τοποθέτηση «μπαλονιών» προκειμένου να εξυπηρετηθούν αθλητικές δραστηριότητες και ανάγκες.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της διαδικτυακής συνάντησης δήλωσε:

«Με τον ΓΣΑ έχουμε τακτικές συναντήσεις, όπως και με όλους τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης για θέματα που αφορούν τόσο στη συντήρηση των αθλητικών υποδομών όσο και στην εξεύρεση νέων χώρων που να ικανοποιούν τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες για αθλητικές δραστηριότητες στην πόλη μας. Μεταξύ άλλων σήμερα συζητήσαμε:

  • Την επικείμενη δημοπράτηση για την ανακατασκευή του εμβληματικού κλειστού γηπέδου για το Μαρούσι «Σπύρος Λούης», έτσι ώστε να γίνει ο πιο σύγχρονος αθλητικός χώρος των Βορείων Προαστίων όπου πλέον θα μπορεί να φιλοξενεί και αγώνες.
  • Την προγραμματισμένη ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου του Αγίου Θωμά καθώς και απαραίτητες άμεσες τεχνικές παρεμβάσεις για την ορθή λειτουργία του χώρου.
  • Την κατασκευή δύο νέων κλειστών γυμναστηρίων (με την τεχνική του μπαλονιού) στην πόλη και τις διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για το θέμα αυτό.
  • Αναφορά στις δικαστικές εκκρεμότητες στο Κτήμα Καρέλλα που σχετίζονται και με την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.
  • Τη συνδιοργάνωση (Δήμος Αμαρουσίου – ΓΣΑ) ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος «αγώνων τρεξίματος ανοιχτού δρόμου» όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες

Μέσα από αυτή τη συνάντηση υπήρξε συζήτηση και διάλογος όπου καλλιεργήθηκε για άλλη μια φορά η δημιουργική σκέψη που οδηγεί σε όσο το δυνατόν πιο άμεσες λύσεις».

Εκτός του Δημάρχου Αμαρουσίου  Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του Προέδρου του ΓΣΑ  Κωνσταντίνου Κουτσούκου στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν από την πλευρά του Δήμου ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και με την ιδιότητά του ως αρχηγού ΓΣΑ Σπύρος Σταθούλης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βαγγέλης Κάβαλλος, στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, ενώ από την πλευρά του ΓΣΑ συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος ΓΣΑ  Χρήστος Γεωργουσόπουλος και ο Ηλίας Μακράκης μέλος διοικούσας επιτροπής καλαθοσφαίρισης ΓΣΑ.

 

 

Scroll to Top