Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Διαδικτυακά τα Εγκαίνια της 58ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμεικής στο maroussi.gr την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

 

Θ. Αμπατζόγλου: «Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμεικής του Αμαρουσίου είναι πηγή έμπνευσης, δημιουργίας και αισιοδοξίας»

Η 58η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμεικής εγκαινιάζεται φέτος λόγω έκτακτων υγειονομικών μέτρων, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020, ώρα 11 π.μ. στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Αμαρουσίου maroussi.gr.

Στο website του Δήμου θα παρουσιαστούν τα εκθέματα που φιλοξενούνται στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής Αίθουσα Τέχνης «Αλέξανδρος Γαρδέλης» στο Μαρούσι, καθώς και ο κατάλογος των διακριθέντων έργων Πανελλήνιου Διαγωνισμού Καλλιτεχνικής Κεραμεικής.

Με αφορμή τον ιδιαίτερο τρόπο των φετινών εγκαινίων της Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμεικής  ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δηλώνει: «Το Μαρούσι, πιστό στο ετήσιο ραντεβού με τον πολιτισμό και τη δική του μοναδική η ιστορία, διοργανώνει την 58η  Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής. Δημιουργοί και καλλιτέχνες της αγγειοπλαστικής απ’ όλη την Ελλάδα, με πνεύμα αισιοδοξίας και ζωντάνιας, μέσα στη δύσκολη υγειονομική περίοδο που διανύουμε, μας θυμίζουν με την έντονη και διαχρονική παρουσία τους, αφενός ότι το Μαρούσι και η Κεραμική είναι συνώνυμες έννοιες και αφετέρου πως οι τέχνες και ο πολιτισμός αποτελούν μία δημιουργική διέξοδο ακόμη και στις πιο αντίξοες συγκυρίες. Το διαδίκτυο φέτος μας δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες του αναγκαίου περιορισμού και να απολαύσουμε τα εξαιρετικά εκθέματα, με την ελπίδα ότι τα υγειονομικά δεδομένα θα επιτρέψουν τη φυσική παρουσία επισκεπτών στον εκθεσιακό χώρο».

 

Το προωθητικό βίντεο για την 58η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμεικής

Scroll to Top