Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Χριστουγεννιάτικους ύμνους και παραδοσιακά κάλαντα ερμήνευσε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου», παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου

Υπέροχες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παραδοσιακά κάλαντα από την Ελλάδα, αλλά και από σχεδόν όλο τον κόσμο ερμήνευσε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου», στο Αμφιθέατρο του ΟΤΕ Academy, τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου. 

Η εορταστική συναυλία δόθηκε στο πλαίσιο των πλούσιων εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης, την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Οι χορωδοί της Μικτής Χορωδίας με τη μελωδικότητα στην ερμηνεία τους και την εξαιρετική σκηνική τους παρουσία, δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα κατανυκτική και ευχάριστη, ταξιδεύοντας στο πνεύμα και στη μαγεία των Χριστουγέννων τους παριστάμενους, αλλά και όσους συμπολίτες παρακολούθησαν τη συναυλία μέσω διαδικτύου, καθώς λόγω των υγειονομικών μέτρων ο αριθμός των παρευρισκόμενων ήταν περιορισμένος.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου στο χαιρετισμό του σημείωσε:
«Το Μαρούσι πιο λαμπερό από ποτέ, με ένα πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων μέσα στο πλαίσιο που επιτρέπουν οι υγειονομικές συνθήκες περιμένει μικρούς και μεγάλους να περάσουν όμορφα και δημιουργικά τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η Μικτή Χορωδία του Δήμου μας πάντα παρούσα στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, μας χαρίζει και φέτος με τη συναυλία της μοναδικές στιγμές.
Θερμά συγχαρητήρια στη μαέστρο Όλγα Αλεξοπούλου και τα μέλη της  χορωδίας, καθώς σε όσους εργάζονται, ώστε η Μικτή Χορωδία μας να διακρίνεται για το υψηλό ποιοτικό της επίπεδο.
Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που παρευρίσκονται στην εκδήλωση και εύχομαι από καρδιάς σε όλους «Καλές Γιορτές, Χρόνια Πολλά».

Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος της Χορωδίας Πόπη Κάβουρα, δίνοντας τις εορταστικές της ευχές σε όλους και η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και υπεύθυνη της χορωδίας Ρένα Χαλιώτη που ήταν και η σολίστ στη συναυλία, όπως και ο Ραφαήλ Λουλούδης.

Στο ακορντεόν ήταν ο Αχιλλέας Παναγούλης, στο πιάνο συνόδευε ο Μανώλης Παπαγιάννης. Τα κείμενα επιμελήθηκε και παρουσίασε η Εύη Σκιαδά.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της πόλης.                 

 

 

    

The gallery was not found!

       

    

Scroll to Top