Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και μελωδίες τραγούδησαν στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων της πόλης

Οι ήχοι από τα παραδοσιακά τρίγωνα, το βιολί, το τουμπερλέκι και το ταμπουρίνο πλημμύρισαν το Δημαρχείο Αμαρουσίου, μαζί με τις χαρμόσυνες μελωδίες, τα κάλαντα και τις ευχές από τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων της πόλης που επισκέφθηκαν το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου για να ανταλλάξουν εορταστικές ευχές, σε συνέχεια των ευχών που δέχεται από τους μικρούς φίλους ενόψει των εορτών.

Ο κ. Αμπατζόγλου έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του σε  όλους για μια όμορφη δημιουργική χρονιά, γεμάτη χαμόγελα και πρόοδο, προσφέροντας στους μικρούς χορωδούς γλυκίσματα και προσκλήσεις για να επισκεφθούν τα παιχνίδια του Χωριού του Άη Βασίλη στην πλατεία Αγίας Λαύρας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου πρώτα υποδέχθηκε τα προνήπια των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών που μαζί με τις παιδαγωγούς τους έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και ευχήθηκαν στο Δήμαρχο «Χρόνια Πολλά», ο οποίος έδωσε τις θερμές ευχές του και ευχαρίστησε την Προϊσταμένη των Σταθμών  Ζωή Ιορδάνου, την Προϊσταμένη του Π.Σ. Σωρού Άννα Γκόγκου, την Προϊσταμένη του Π.Σ. Αναβρύτων Βασιλική Καλαβρού και την παιδαγωγό από Π.Σ. Αναβρύτων Πελαγία Βαμβακούλου για τη σημαντική προσφορά τους στη διαπαιδαγώγηση των μικρών φίλων των Σταθμών.

Τη σκυτάλη με τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα πήραν τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου, με τους εκπαιδευτικούς που τα συνόδευαν, τη διευθύντρια Χρυσηίδα Φράγκου, τις εκπαιδευτικούς Σοφία Τσιώτα, Βιργινία Ράπτη, Λίλη Λεβέντη, Δήμητρα Ξυλομένου, Καλλιόπη Μαγκανά και την Ψυχολόγο Χριστίνα Κοροβέση, ανταλλάσσοντας εγκάρδιες ευχές με το Δήμαρχο κ. Αμπατζόγλου.

Με Θρακιώτικα κάλαντα και κάλαντα Χριστουγέννων υπό τον ήχο των τριγώνων και του ταμπουρίνο ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά» στο Δήμαρχο τα παιδιά του 16ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου μαζί με την μουσικό Μαρία Ασπρούκου, και τις εκπαιδευτικούς Ειρήνη Καραποστόλη και Σωκράτη Γκίζα.

Με τη συνοδεία μουσικών οργάνων, έψαλαν Κρητικά κάλαντα στο Δήμαρχο κ. Αμπατζόγλου τα παιδιά του Νηπιαγωγείου «Άγιος Κήρυκος» του Καψιλείου Ιδρύματος, μαζί με τον πατέρα Λάμπρο Ανδρεάκη, του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, Προέδρου του Ιδρύματος. Τα παιδιά συνόδευσε η μουσικός Στέλλα Ξηράκη στο βιολί, η νηπιαγωγός Ειρήνη Ανδρεάκη στο τουμπερλέκι, η παιδαγωγός Κωνσταντίνα Ανδρεάκη στο ντέφι.
Παράλληλα, τα παιδιά σε μία πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης   παρέδωσαν μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Μελωδικές ευχές έδωσαν στο Δήμαρχο και τα παιδιά του 2ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου, ψάλλοντας τα κάλαντα των Χριστουγέννων μαζί με τη διευθύντρια Ελένη Μπάτζιου, και τις εκπαιδευτικούς Έλενα Καλημήτρα, Δήμητρα Σούλη, Φλώρα Σαρρή, Καλλιόπη Δρόσου και τον εκπαιδευτικό Πέτρο Καραβέλα.
Ο κ. Αμπατζόγλου ευχήθηκε από καρδιάς «Χρόνια Πολλά» και Καλή Χρονιά σε όλους με πολλά χαμόγελα.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Νικολαράκος, Ρένα Χαλιώτη, Κων/νος Ρώτας, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Ελένη Λέκκα, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Μαίρη Γαλαζούλα.     

The gallery was not found!
Scroll to Top