Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Χορηγία του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και της Προέδρου της UNESCO Β. Προαστίων και Δημοτικής Συμβούλου Αμαρουσίου Μαρίνας Σταυράκη Πατούλη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 η παράδοση 600 κονσερβών λαχανικών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ευχαρίστησε την κα Μ. Σταυράκη Πατούλη για την προσφορά του Ομίλου και τη στήριξη προς τις κοινωνικές δομές του Δήμου, η οποία αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πως όταν υπάρχει διάθεση προσφοράς από εταιρίες, συλλόγους, φορείς και ιδιώτες καμία κρίση δεν είναι ανυπέρβλητη.

Από την πλευρά της η κα Μ. Σταυράκη Πατούλη δήλωσε την ισχυρή πρόθεσή της να συνεχίσει να στηρίζει τις κοινωνικές δομές του Δήμου, μέσω της ιδιότητας της Προέδρου του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων και ως Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου θα είναι παρούσα σε κάθε αναγκαία κοινωνική δράση.

Παρών στην παράδοση των τροφίμων εκτός από τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρο Κόνιαρη, ήταν και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης.

 

Σχετικά αρχείαΧορηγία του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου_1

 


Χορηγία του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου_2

 

Scroll to Top