Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Αυλαία για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμαρουσίου με 2 μουσικές βραδιές του Δημοτικού Ωδείου στον κήπο της Βορέειου Βιβλιοθήκης

Θ. Αμπατζόγλου: «Ο Δήμος μας, με επιλεγμένες εκδηλώσεις θα γίνει πολιτιστικός πόλος εξωστρέφειας»

«Με επιλεγμένες εκδηλώσεις και ιδιαίτερη μέριμνα για την ασφάλεια των πολιτών απέναντι στην πανδημία, ο Δήμος Αμαρουσίου ανοίγει την αυλαία του φετινού Πολιτιστικού Καλοκαιριού», αναφέρει σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

«Αξιοποιώντας τους χώρους των Μουσείων και  της  Βιβλιοθήκης, που αποτελούν ενεργά κύτταρα Πολιτισμού της πόλης μας, ξεκινούμε τον Ιούλιο από τον κήπο της Βορέειου Βιβλιοθήκης και  συνεχίζουμε με το  Φεστιβάλ τον Σεπτέμβριο,  με μια μεγάλη ποικιλία μουσικών και θεατρικών παραστάσεων  στο Αμαλίειο, αλλά και σε άλλα  σημεία ενδιαφέροντος του Αμαρουσίου.  Ακολουθούν τα Σπαθάρεια, με παραστάσεις Θεάτρου Σκιών και ελληνική παραδοσιακή – λαϊκή  μουσική στον κήπο του Σπαθάρειου Μουσείου. Το Μαρούσι, παρά τις αντιξοότητες της πανδημίας, θα καταφέρει να γίνει πόλος εξωστρέφειας και παραγωγής αξιόλογων πολιτιστικών προϊόντων» σημειώνει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Το πρόγραμμα των 2 πρώτων μουσικών βραδιών του Δημοτικού Ωδείου που διοργανώνονται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) στον προαύλιο χώρο της Βορέειου Βιβλιοθήκης (Στ.Δραγούμη & Μιλτιάδου), έχει ως εξής:

  • Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 – ένα μουσικό σχήμα από έξι καταξιωμένους  Καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, θα μας ταξιδεύσουν στον κόσμο της  Jazz μουσικής. Ο Παντελής Πασχαλίδης στην Τρομπέτα, ο Τρύφωνας Θωμόπουλος στο Πιάνο, ο Τάσος Σοκορέλης στην Κιθάρα, ο Μαρίνος Γαλατσινός στο Κλαρινέτο και στο Σαξόφωνο, ο Αθανάσιος Θάνος στο ηλεκτρικό Μπάσο και ο Γρηγόρης Μελάκης στα Τύμπανα  θα ερμηνεύσουν γνωστά standards  της Jazz, Blues και Soul μουσικής.
    Ώρα έναρξης: 20.30
  • Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 τραγούδια κάτω απ΄το φεγγάρι, με μουσικές μελωδίες από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.  Στο τραγούδι, η  Βάσια  Μούγιου, Καθηγήτρια Μονωδίας  του Δημοτικού Ωδείου, ενώ στο πιάνο θα τη συνοδεύσει ο Διονύσης Βούλγαρης, Καθηγητής  και ο ίδιος  του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου.
    Ώρα έναρξης: 20.30

Καλλιτεχνική Επιμέλεια:  Κοσκόρου Φωτεινή

Οργάνωση: Χοζού Ελένη

Θα τηρηθούν  όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα  λόγω της πανδημίας covid –19 όπως αυτά ορίζονται από τον ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. του Δημοτικού Ωδείου Δήμου Αμαρουσίου: 210 6180085.

 

Σχετικά αρχείαΑυλαία για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμαρουσίου με 2 μουσικές βραδιές του Δημοτικού Ωδείου στον κήπο της Βορέειου Βιβλιοθήκης_1

 

Scroll to Top