Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Απάντηση του Προέδρου Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αμαρουσίου Παναγιώτη Σαγρή στο “Ενωμένο Μαρούσι”

Το πολιτικό θράσος σας δεν έχει όρια…

Δεν σας επιτρέπω να προσπαθείτε με αίολες  κατηγορίες  να με συκοφαντήσετε  στον κλάδο μου που υπηρέτησα από όλες θέσεις, διοικητικές και συνδικαλιστικές για πολλά χρόνια (δάσκαλος, διευθυντής, προϊστάμενος, αιρετός εκπρόσωπος στις γενικές συνελεύσεις της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας και Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αμαρουσίου).

  • Επειδή η αντιπαράθεση μέσω ανακοινώσεων και μάλιστα με μειωτικούς χαρακτηρισμούς για τα προβλήματα της πόλης μας και ειδικότερα για τα προβλήματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ δεν οδηγούν πουθενά.
  • Επειδή πρώτη προτεραιότητα του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Αμπατζόγλου Θεόδωρου και εμένα προσωπικά ως Προέδρου της Επιτροπής Παιδείας είναι εκτός από την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου μας και πολύ περισσότερο των Ειδικών Σχολείων του Σικιαρίδειου για ευνόητους λόγους, αλλά και η κατασκευή νέων διδακτηρίων (11ο Δημοτικό Σχολείο και 6ο Λύκειο), καθώς και η ίδρυση Νέου Νηπιαγωγείου στο Νέο Μαρούσι.
  • Επειδή η Παιδεία απαιτεί γνώση, συνεργασία, συναίνεση και πρόταση.
  • Επειδή το ήθος, η αξιοπρέπεια μου και ο πολιτικός μου πολιτισμός δεν μου επιτρέπουν να επεκταθώ περισσότερο αλλά αναγκάζομαι για τελευταία φορά να αναφερθώ στο συγκεκριμένο θέμα.

 

Σας υπενθυμίζω ότι:

  • Οι οργανικές και λειτουργικές θέσεις των εκπαιδευτικών κάθε σχολικής μονάδας καθορίζονται από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία εκπροσωπεί το Υπουργείο Παιδείας.
  • Οι συγχωνεύσεις τμημάτων σχολικών μονάδων εξαρτώνται από τον αριθμό μαθητών και αποφασίζεται από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και ως εκ τούτου ο Δήμος μας δεν έχει καμία αρμοδιότητα.
  • Η απόφαση αυτή για τον χώρο λειτουργίας (αίθουσα διδασκαλίας) κάθε τμήματος σχολικής μονάδας είναι ευθύνη του Συλλόγου Διδασκόντων και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
  • Η ενημέρωση του myschool γίνεται από τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων.

(Αλήθεια αυτά δεν τα γνωρίζουν στο συνδυασμό ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ;)

Κλείνω με μία φράση που μου αρέσει πολύ, που με εμπνέει και ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση αυτή:

«Δεν Ταράζουν τους ανθρώπους τα ίδια τα πράγματα, αλλά η ιδέα που έχουν για τα πράγματα».

Scroll to Top