Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Απάντηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Αμαρουσίου Σπ. Σταθούλη στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Ενωμένο Μαρούσι»

«Αντιπολιτευτική ένδεια και κουραστική παραπληροφόρηση»

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αμαρουσίου Σπύρος Σταθούλης με αφορμή την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Ενωμένο Μαρούσι” με τίτλο «Η ώρα των εξηγήσεων από την διοίκηση του Δήμου για το ακίνητο της οδού Πλαστήρα», προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι εξηγήσεις για το εν λόγω ακίνητο και τη χρήση του έχουν δοθεί πολλάκις. Έχουν διατυπωθεί λεπτομερώς στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, οι ενέργειες αυτής της Δημοτικής Αρχής για την προάσπιση της Δημοτικής περιουσίας.

Είναι πλέον φανερό, πως η αντιπολιτευτική ένδεια της παράταξης “Ενωμένο Μαρούσι” την οδηγεί στην αναμόχλευση συνεχώς των ίδιων θεμάτων και στην κουραστική παραπληροφόρηση.

Δεν θα την ακολουθήσουμε. Η απάντησή μας βρίσκεται στην υλοποίηση του τεχνικού μας προγράμματος που κάθε μέρα ξεδιπλώνεται σε όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου και στην πολιτική μας βούληση να πετυχαίνουμε στόχους οικονομικούς και παράλληλα να διεκδικούμε τα μεγάλα έργα που θα κάνουν την πόλη μας ένα σύγχρονο Μητροπολιτικό κέντρο με τον Πολίτη Πρωταγωνιστή».

Scroll to Top