Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Απάντηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών Σπ. Σταθούλη στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι» Ελ. Μαγιάκη Σπ. Σταθούλης: «Μονότονος και επικίνδυνος ο δρόμος που ακολουθεί ο κ. Μαγιάκης»

Μονότονα επανέρχεται ο κ. Μαγιάκης σε θέματα που έχουμε κατ’ επανάληψη αναφερθεί.

Τον ενημερώνω λοιπόν εκ νέου πως το ύψος των οφειλών που κληρονόμησε η Διοίκηση Πατούλη το έτος 2007, από τη Διοίκηση Τζανίκου, ανερχόταν στα 412.188.095 ευρώ, κι όχι στα 90.000.000 ευρώ, που αναληθώς αναφέρει για μία ακόμη φορά ο κ. Μαγιάκης στην ανακοίνωσή του.

Επίσης πρέπει να υπενθυμίσω στον κ. Μαγιάκη πως κατά τη διάρκεια της θητείας του  Γ. Πατούλη,  νοικοκυρεύτηκε ο Δήμος αποπληρώνοντας τις υποχρεώσεις προς τρίτους, μεγάλο μέρος από αυτά τα δάνεια διευθετήθηκε και σήμερα εξυπηρετείται κανονικά.

Ειδικότερα, σχετικά με τα δανειακά βάρη ύψους περίπου 50 εκ. ευρώ της ΑΘΜΟΝΟΝ και της ΔΕΑΔΑ, για τα οποία έχει γίνει πολλάκις αναφορά τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και σε δημόσιες παρεμβάσεις, βρίσκονται σε φάση διαπραγμάτευσης και σύντομα η διοίκηση του Θεόδωρου Αμπατζόγλου θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα.

Ο κ. Μαγιάκης, αν θέλει να κάνει καλό στο Μαρούσι, θα πρέπει να σταματήσει να σπέρνει αναληθή στοιχεία ειδικά σε μία φάση που ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου δίνει μάχη για να απαλλάξει τον Δήμο και τους Δημότες για τραγικά λάθη που αφορούν σε περιόδους πριν το 2007.

Τον καλούμε να συστρατευτεί με το συμφέρον του Αμαρουσίου αντί να ακολουθεί το στείρο, επικίνδυνο, αντιπολιτευτικό δρόμο με ψέματα και συκοφαντίες.

Scroll to Top