Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Απάντηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αμαρουσίου Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη στις “καταγγελίες” της ΔΑΣ-ΟΤΑ

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Εξωτερικών Συνεργείων του Δήμου Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, με αφορμή τις “καταγγελίες” της ΔΑΣ-ΟΤΑ για αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής όσο αφορά τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων στο Αμαξοστάσιο του Δήμου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η ισοπέδωση των πάντων και η παραπληροφόρηση αποτελεί μία προσφιλή τακτική όλων όσοι ζητούν εκείνο το “δευτερόλεπτο της δημοσιότητας” που θα τους επιτρέψει να δικαιολογήσουν την πολιτική τους ταυτότητα.

Η αλήθεια όμως είναι πως η Δημοτική Αρχή του Θεόδωρου Αμπατζόγλου, προέταξε από την πρώτη στιγμή την ανάγκη για βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες, με την ταυτόχρονη αναβάθμιση των μέσων και των όρων που αυτές παρέχονται  από τους Δημοτικούς υπαλλήλους. Αυτή η πολιτική βούληση έγινε πράξη και έτσι σήμερα καλύτερα εξοπλισμένοι εργαζόμενοι, επιτελούν αποτελεσματικότερο έργο απέναντι στους πολίτες. Η διαδικασία ανανέωσης φυσικά δεν έχει σταματήσει. Είναι διαρκής. Και η Δημοτική Αρχή μεριμνά για την προμήθεια νέων μέσων αυτοπροστασίας και μηχανημάτων έργου με ανακοινωμένες τις σχετικές διαδικασίες. Αντιλαμβανόμαστε πως πολλά πρέπει να γίνουν και γι αυτά λαμβάνουμε συνεχώς μέτρα. Όμως σε αυτή την προσπάθεια τα ψεύδη δεν χωρούν. Μόνο το μήνα Ιούνιο απολυμάνσεις στο Αμαξοστάσιο έχουν πραγματοποιηθεί 3 φορές. Επίσης οι εργαζόμενοι του Αμαξοστασίου γνωρίζουν πολύ καλά πως η δημιουργία αιθουσών προσέλευσης και αποδυτηρίων έχει δρομολογηθεί και θα είναι πραγματικότητα τους επόμενους μήνες. Τα υπόλοιπα περί σπατάλης χρημάτων σε φιέστες και διαφήμιση τα αφήνουμε στην κρίση των Δημοτών οι οποίοι βλέπουν κάθε ώρα της ημέρας αλλά και της νύχτας, Δημοτική Αρχή και εργαζόμενους στους δρόμους να επιλύουν προβλήματα και να ομορφαίνουν την πόλη».

Scroll to Top