Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Απάντηση στις οργανώσεις μελών ανατολικού και δυτικού Αμαρουσίου του ΣΥΡΙΖΑ

«Στον Δήμο Αμαρουσίου δεν έχουν καμία θέση οι κομματικές αντιπαραθέσεις»

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αμαρουσίου είναι Δημοτική Αρχή όλων των Δημοτών. Οι κομματικές σημαίες δεν έχουν καμία θέση στην πόλη μας.

Ο Δήμος Αμαρουσίου δεν πρόκειται να μπει σε καμία αντιπαράθεση με τις οργανώσεις μελών ανατολικού και δυτικού Αμαρουσίου του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και με καμία κομματική οργάνωση.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, όπως και σύσσωμη η Διοίκηση του Δήμου είναι προσηλωμένοι στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και στη βιώσιμη ανάπτυξη του Μητροπολιτικού κέντρου των Βορείων Προαστίων, υλοποιώντας ένα πολυδιάστατο Πρόγραμμα που χαίρει της εμπιστοσύνης της Μαρουσιώτικης κοινωνίας.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αμαρουσίου δεν θα απαντήσει σε καμία χυδαιότητα που γράφεται και λέγεται από εγκάθετους κομμάτων εντός και εκτός του Δήμου και που εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα από αυτά του Μαρουσιώτικου λαού.

Σε κάθε γόνιμο και δημιουργικό διάλογο, όπως αυτός που διεξάγεται καθημερινά με τους συλλόγους, φορείς και δημότες μας, απαντούμε με την έμπρακτη βούλησή μας για πιο πολλά και περισσότερο στοχευμένα έργα.

 

Scroll to Top