Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Αντιπροσωπεία της σχολικής σύμπραξης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus +2018-20 που έχει αναλάβει το 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου φιλοξένησε ο Δήμος Αμαρουσίου

Την αντιπροσωπεία των καθηγητών και των μαθητών που συμμετέχουν στη σχολική σύμπραξη του Ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+2018 -20, με τίτλο: “LOVE LIFE” φιλοξένησε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Το 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου έχει αναλάβει το νέο αυτό Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με εταίρους της σχολικής σύμπραξης τέσσερα σχολεία από τη Γερμανία, την Πολωνία, της Ιταλία και την Κροατία.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ο αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Τσιπουράκης υποδέχθηκε τους μαθητές και τους καθηγητές των πέντε σχολείων στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, παρόντος του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Β’/θμιας Εκπαίδευσης κου Μιχάλη Παπαδόπουλου.

Στο θερμό καλωσόρισμά του, ο κ. Τσιπουράκης συνεχάρη τους μαθητές για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, που στόχο έχει την ολόπλευρη ανάπτυξή τους με την υλοποίηση δραστηριοτήτων που συμβάλλουν στην ενδυνάμωση  στο συναισθηματικό, πνευματικό, σωματικό και κοινωνικό τομέα.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ιστορικότητα της πόλης του Αμαρουσίου, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους καθηγητές επί θεμάτων που άπτονται της εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο της 5νθήμερης επίσκεψης, οι εταίροι της σχολικής σύμπραξης, αποτελούμενη από 21 μαθητές και 14 καθηγητές, φιλοξενήθηκαν από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Αμαρουσίου με επικεφαλής την υπεύθυνη και συντονίστρια του προγράμματος κα Μαρία Σεπυργιώτη και συμμετείχαν στη δράση «το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» για να γνωρίσουν οι φιλοξενούμενοι της πόλη του Αμαρουσίου, με τελικό προορισμό το Δημαρχείο Αμαρουσίου. Επίσης μεταξύ άλλων επισκέφθηκαν το Ολυμπιακό Στάδιο και παρακολούθησαν προσομοίωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Από το 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου, συμμετέχουν στο πρόγραμμα η διευθύντρια κα Ελπινίκη Αρέστη και το μέλος της Παιδαγωγικής Ομάδας κα Γεωργία Φέλιου.

 

Σχετικά αρχείαΑντιπροσωπεία της σχολικής σύμπραξης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus +2018-20 που έχει αναλάβει το 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου φιλοξένησε ο Δήμος Αμαρουσίου_1

 


Αντιπροσωπεία της σχολικής σύμπραξης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus +2018-20 που έχει αναλάβει το 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου φιλοξένησε ο Δήμος Αμαρουσίου_2

 

Scroll to Top