Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου για νεότερα μέτρα που αφορούν στη Δημοτική Συγκοινωνία την περισυλλογή ογκωδών – κηπαίων – μπάζων, τις παιδικές χαρές – υπαίθριους αθλητικούς χώρους και τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ

Ο Δήμος Αμαρουσίου, ανακοινώνει νεότερα μέτρα για τη μείωση της διάδοσης του νέου κορωνοϊού Covid-19:

Δημοτική Συγκοινωνία

Αναστέλλεται η λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας εκτός της γραμμής 030 (Σταθμός ΗΣΑΠ – Σισμανόγλειο).

Περισυλλογή Μπάζων – Κηπαίων – Ογκωδών Αντικειμένων

Περιορίζεται η περισυλλογή Μπάζων – Κηπαίων – Ογκωδών Αντικειμένων, προκειμένου οι υπηρεσίες καθαριότητας να επικεντρωθούν στο έργο αποκομιδής οικιακών απορριμάτων.
Για έκτακτες περιπτώσεις οι πολίτες να επικοινωνούν στη Γραμμή Δημότη 15321.

Παιδικές χαρές – Υπαίθριοι Αθλητικοί Χώροι

Έχει ανασταλεί η λειτουργία όλων Παιδικών Χαρών και Υπαίθριων Αθλητικών Χώρων. Οι εν λόγω χώροι έχουν σφραγιστεί. Η παραβίασή τους θεωρείται αδίκημα και διώκεται από το νόμο.

Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

•          Η επικοινωνία των πολιτών, αναδόχων – προμηθευτών και σχετικές πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά μέσω τηλεφώνου και email. Τηλέφωνα επικοινωνίας : 213 20 31 942, 945, 946 – e mail : okoipada@maroussi.gr
•          Πρωτόκολλο: Οι αιτήσεις και έγγραφα θα παραλαμβάνονται από το πρωτόκολλο στο φαξ: 213 20 31 951 και στο e mail:  okoipada@maroussi.gr. Σε επείγουσες περιπτώσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ.: 213 20 31 941, 945, 946.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ – ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

Οι Παιδικοί Σταθμοί παραμένουν κλειστοί (αναστολή λειτουργίας)
Για το Γραφείο του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Φροντίδας,  η επικοινωνία των πολιτών και οι σχετικές πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά μέσω τηλεφώνου και email.
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 213 20 31 948, 949 – email: p.stathmoi@maroussi.gr

K.A.Π.Η.

Τα  Κ.Α.Π.Η. παραμένουν κλειστά (αναστολή λειτουργίας)
Η επικοινωνία των μελών – πολιτών και σχετικές πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά μέσω τηλεφώνου στο τηλ. 210 614228 και email: kapi@maroussi.gr

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Το Δημοτικό Κοινωνικό Φαρμακείο θα λειτουργεί καθημερινά 9 π.μ. – 12 μ.μ. μόνο για την χορήγηση φαρμάκων στους ωφελούμενους. Η επικοινωνία των πολιτών και σχετικές πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά μέσω τηλεφώνου και email. Τηλέφωνα επικοινωνίας : 213 20 31 915 και 936 e mail: farmakeio@maroussi.gr

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ

Τα ραντεβού με τους εθελοντές γιατρούς έχουν προσωρινά ανασταλεί. Η επικοινωνία των πολιτών και σχετικές πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά μέσω τηλεφώνου και email. Τηλέφωνα επικοινωνίας : 213 20 31 911, email:okoipada@maroussi.gr

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

Προσωρινά και μέχρι νεότερης ειδοποίησης οι αιτήσεις για μονάδες αίματος καθώς και η επικοινωνία πολιτών και σχετικές πληροφορίες θα παρέχονται αποκλειστικά μέσω τηλεφώνου και email. Τηλέφωνα επικοινωνίας :
213 20 31 940 e mail: okoipada@maroussi.gr

ΚΈΝΤΡΟ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (Κ.Ψ.Υ)

Προσωρινά και μέχρι νεότερης ειδοποίησης τα ραντεβού για συνεδρίες έχουν ανασταλεί. Η επικοινωνία των πολιτών και σχετικές πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά μέσω τηλεφώνου και email. Τηλέφωνα επικοινωνίας :
213 20 31 923 και 924 e mail: kpsy@maroussi.gr

ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ALZHEIMER

Η επικοινωνία των πολιτών και σχετικές πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά μέσω τηλεφώνου και email. Τηλέφωνα επικοινωνίας :
210 6180073 email: kalzmarousi@gmail.com

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

•          ΓΡ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Η επικοινωνία των πολιτών και σχετικές πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά μέσω τηλεφώνου και email. Τηλέφωνα επικοινωνίας :
213 20 31 920, 921,929 e mail: pronia@maroussi.gr

•          ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ – ΣΥΣΣΙΤΙΟ

Οι υπηρεσίες του κοινωνικού παντοπωλείου – συσσιτίου θα συνεχίζουν να παρέχονται κανονικά, με ενισχυμένα μέτρα υγιεινής για την προστασία των δικαιούχων αλλά και των εργαζόμενων του.
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 213 20 31 921, 929 & 210 8020861 email: pronia@maroussi.gr

•          ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Οι υπηρεσίες του Κέντρου Κοινότητας θα παρέχονται αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού από 9 πμ έως 1 μμ., Τηλέφωνα επικοινωνίας και σχετικές πληροφορίες στα τηλ.: 213 20 31 912 & 913 – email: kentrokoinotitas1@maroussi.gr

•          ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Οι υπηρεσίες του Βοήθεια στο σπίτι θα παρέχονται με προτεραιότητα στα μοναχικά άτομα χωρίς άμεσα οικογενειακό – φιλικό περιβάλλον, με ενισχυμένα μέτρα υγιεινής για την προστασία των δικαιούχων αλλά και των εργαζόμενων του. Η επικοινωνία των πολιτών και σχετικές πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά μέσω τηλεφώνου και email. Τηλέφωνα επικοινωνίας :
213 20 31 943 και 926 e mail: bss@maroussi.gr

Σε κάθε περίπτωση, για τις υπηρεσίες του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στο e mail : okoipada@maroussi.gr .

Καλούνται όλοι οι πολίτες να δείξουν ατομική υπευθυνότητα και αυτοπεριορισμό κάνοντας πράξη το εθνικό σύνθημα #μένουμε_σπίτι, να αποφεύγουν το συνωστισμό στους ελεύθερους κοινόχρηστους χώρους, να τηρούν αποστάσεις ασφαλείας σε όλες τις αναγκαίες δραστηριότητές τους και να τηρούν αυστηρά τους κανόνες υγιεινής, όπως ορίζουν και απαιτούν οι έκτακτες συνθήκες.

Είναι ώρες ευθύνης ατομικής και συλλογικής.

 

Σχετικά αρχείαΑναστολή λειτουργίας Υπαίθριων Αθλητικών Χώρων

 


Αναστολή λειτουργίας Παιδικών Χαρών

 

Scroll to Top