Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Μουζακίτη με τον συνδυασμό του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου «Το Μαρούσι Ψηλά!»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου καλωσορίζει στην ομάδα του Συνδυασμού «Το Μαρούσι Ψηλά!» τον Δημοτικό υπάλληλο Δήμου Ν. Ιωνίας Δημήτρη Μουζακίτη και δηλώνει:

«Ο Δημήτρης Μουζακίτης, πολύτεκνος με 5 παιδιά και με τη σειρά του μέλος υπερπολύτεκνης οικογένειας 12 παιδιών, με πολυετή εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση συμπορεύεται μαζί μας με κοινό στόχο που είναι και το σύνθημά μας, «Το Μαρούσι Ψηλά!».

Μαρουσιώτες με ιδιαίτερα κοινωνικά χαρακτηριστικά, θεμελιώδη συνεισφορά στο θεσμό της οικογένειας και αξιοσημείωτη δράση στον τομέα της αλληλεγγύης, όπως ο Δημήτρης, βρίσκονται μαζί μας και ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ανάπτυξη του τόπου μας. Επιπλέον, οι εμπειρίες ζωής αυτών των ανθρώπων σε συνδυασμό με τις τεχνικές τους γνώσεις και το πλούσιο εθελοντικό τους έργο, αποτελούν την εγγύηση για την εφαρμογή στο ακέραιο του κοινωνικού προγράμματος της παράταξής μας, για την επόμενη πενταετία».

Scroll to Top