Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Δέσποινας Κατσούγκρη με τον συνδυασμό του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου «Το Μαρούσι Ψηλά!»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου καλωσορίζει στην ομάδα του Συνδυασμού «Το Μαρούσι Ψηλά!» την Δικηγόρο, Δέσποινα Κατσούγκρη και δηλώνει:

«Η Δέσποινα Κατσούγκρη Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω,  Μαρουσιώτισσα γέννημα θρέμμα, ενεργή πολίτης με πλούσια δράση εθελοντισμού, συμπορεύεται μαζί μας με κοινό στόχο που είναι και το σύνθημά μας, «Το Μαρούσι Ψηλά!».

Συμπολίτες μας, όπως η Δέσποινα που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, δημιούργησαν την οικογένειά τους και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην πόλη μας, είναι το παράδειγμα των ανθρώπων που αγαπούν τον τόπο τους και επιθυμούν να συμμετέχουν στα κοινά. Είναι οι Μαρουσιώτες που έχουν άποψη αλλά και την τεχνική και κοινωνική παιδεία να συνεισφέρουν στο σχεδιασμό της Παράταξης μας για την επόμενη πενταετία. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί κάθε μέρα που περνά το μήνυμά μας και το πρόγραμμά μας για τη νέα μας θητεία, βρίσκει διαρκώς όλο και μεγαλύτερη απήχηση».

Scroll to Top