Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Αναστασίας Χουτοπούλου – Θεοδωράκη με τον συνδυασμό του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου «Το Μαρούσι Ψηλά!»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου καλωσορίζει στην ομάδα του Συνδυασμού «Το Μαρούσι Ψηλά!» την Αρχιτέκτονα Μηχανικό , Αναστασία (Σίσσυ) Χουτοπούλου – Θεοδωράκη και δηλώνει:

«Η Σίσσυ Χουτοπούλου – Θεοδωράκη Αρχιτέκτονας Μηχανικός με σημαντική εμπειρία σε μεγάλα έργα Δημοσίου και Ιδιωτικού ενδιαφέροντος, ενεργή πολίτης συμπορεύεται μαζί μας με κοινό στόχο που είναι και το σύνθημά μας, «Το Μαρούσι Ψηλά!».

Συμπολίτες μας, όπως η Σίσσυ με ειδική επιστημονική κατάρτιση που πορεύονται με γνώμονα τη συνέπεια και την κοινωνική αλληλεγγύη και που παράλληλα έχουν διακριθεί για τις υψηλής αισθητικής παρεμβάσεις τους στην εργασία και την καθημερινότητα, αγκαλιάζουν το σχέδιό μας για ένα Μαρούσι βιώσιμο περισσότερο πράσινο και φιλικό για τον Άνθρωπο. Τέτοιοι Μαρουσιώτες προσθέτουν χρώμα και ιδέες στην ήδη πολύ ισχυρή ομάδα μας, για να πάμε όλοι Μαζί την πόλη μας ακόμη πιο Ψηλά! ».

Scroll to Top