Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ανακοίνωση για την κυκλοφορία πλαστού εγγράφου σχετικά με υποτιθέμενη συνεργασία του Δήμου Αμαρουσίου με την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής Α.Ε.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώθηκε για την κυκλοφορία πλαστού εγγράφου που φέρει παραποιημένα διακριτικά του Δήμου και όπου αναφέρεται δήθεν συνάντηση και συμφωνία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με εκπροσώπους της  Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής Α.Ε.

Στο ίδιο πλαστό έγγραφο ζητούνται στοιχεία δημοτών προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα για επέκταση του δικτύου της εν λόγω εταιρίας.

Ως συνέπεια των ανωτέρω επισημαίνεται, πως ο Δήμος Αμαρουσίου και η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής Α.Ε. δεν γνωρίζουν και δεν αναγνωρίζουν το έγγραφο αυτό.

Ο Δήμος Αμαρουσίου καλεί τους δημότες να μην δίνουν τα στοιχεία τους σε επιτήδειους που παρανόμως επιδιώκουν τη συλλογή προσωπικών δεδομένων για οποιαδήποτε άνομη χρήση.

Οι νομικές υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου έχουν επιληφθεί του θέματος και θα προβούν σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προστασία των δημοτών και του Δήμου.

Scroll to Top