Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Άμεση η ανταπόκριση της Δνσης Καθαριότητας του Δήμου Αμαρούσιου

Θ. Αμπατζόγλου: Δεν θα ανεχθούμε πράξεις που ρυπαίνουν την πόλη μας

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Δνσης Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου, σε συνέχεια ειδοποίησης από κατοίκους της οδού Θράκης, για την παρουσία ογκωδών αντικειμένων, επί του κοινόχρηστου χώρου του Αλσυλλίου Αγίου Ιωάννη Προδρόμου.

Υπενθυμίζεται πως για την εύρυθμη λειτουργία και την καθαριότητα της πόλης, ισχύει Κανονισμός που όλοι πρέπει να γνωρίζουν και ειδικότερα για τις περιπτώσεις ογκωδών απορριμμάτων υπάρχει ειδική διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται ευλαβικά.

Στο site του Δήμου (http://www.maroussi.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=195)  αλλά και στα τηλέφωνα (15321) οι Δημότες μπορούν να λάβουν κάθε απαραίτητη πληροφορία.

Για το θέμα αυτό ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Συγχαίρω την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας για την άμεση επέμβασή της στο συγκεκριμένο περιστατικό του Αλσυλλίου Αγίου Ιωάννη Προδρόμου. Με την ευκαιρία θέλω να τονίσω πως η συμμόρφωση με τον Κανονισμό καθαριότητας της πόλης μας είναι υποχρέωση όλων και δεν πρόκειται να ανεχτούμε φαινόμενα ρύπανσης που συνιστούν απειλή για την Υγεία και την Ασφάλεια των συμπολιτών μας».

 

Σχετικά αρχείαΆμεση η ανταπόκριση της Δνσης Καθαριότητας του Δήμου Αμαρούσιου_1

 


Άμεση η ανταπόκριση της Δνσης Καθαριότητας του Δήμου Αμαρούσιου_2

 

Scroll to Top