Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Αυτοψίες του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου σε έργα στις οδούς Μιλτιάδου, Ι. Δούση και στη Βορέειο Βιβλιοθήκη

Θ. Αμπατζόγλου: «Παρεμβάσεις συντήρησης γίνονται καθημερινά σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας»

Αυτοψίες πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 στα έργα αποκατάστασης κυβόλιθων επί σημείων των οδών  Μιλτιάδου και Ι. Δούση, παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών Σπύρου Σταθούλη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Βαγγέλη Κάββαλου και υπηρεσιακών παραγόντων των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Μάλιστα ο κ. Θ. Αμπατζόγλου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει και με τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις εργασίες που διευκολύνουν την πρόσβαση των πεζών.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος επισκέφτηκε τη Βορέειο Βιβλιοθήκη όπου πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης στον κήπο του οικήματος, ενόψει μάλιστα των πρώτων πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου και της ΚΕΔΑ, που θα λάβουν χώρα στον εν λόγω εξωτερικό χώρο από 11-13 Ιουνίου 2021.

Αφού ενημερώθηκε ο  κ. Θ. Αμπατζόγλου από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και τον εργολάβο και για την πρόοδο των εργασιών στα σημεία που επισκέφτηκε, δήλωσε: «Παρεμβάσεις συντήρησης γίνονται καθημερινά σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας. Στοχεύουμε ομοίως σε μικρά και μεγάλα έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ασφάλεια των συμπολιτών μας.

The gallery was not found!
Scroll to Top