Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Αυτοψίες του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου σε έργα στην πόλη που βρίσκονται στην τελική φάση παράδοσης

Θ. Αμπατζόγλου: «Το Μαρούσι καθημερινά αλλάζει όψη και γίνεται μία πιο όμορφη, ασφαλής και λειτουργική πόλη»

Αυτοψία σε έργα που βρίσκονται στο τελικό στάδιο παράδοσης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021.

Ο Δήμαρχος επισκέφτηκε:

  • Το έργο ανάπλασης της πλατείας Ηρώων και ανακατασκευής παρακείμενων οδών
  • Το έργο ανακαίνισης του διατηρητέου επί της οδού Σουρή και Βασ. Όλγας και τη διάθεσή του για πολιτιστικές δραστηριότητες
  • Το έργο κατασκευής νέου παραρτήματος Νηπιαγωγείου επί της οδού Ράλλη
  • Την ανάπλαση του ΚΧ 9760 επί της οδού Αγ. Αθανασίου (παλαιό αμαξοστάσιο) και μετασχηματισμό του σε πρότυπο πάρκο αναψυχής.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ενημερώθηκε από τους αρμόδιους αντιδημάρχους, τις τεχνικές υπηρεσίες και τους εργολάβους για την εξέλιξη των εργασιών. Ζήτησε επίσπευση, δεδομένων των γραφειοκρατικών δυσκολιών που προέκυψαν το προηγούμενο λόγω της πανδημίας και έργα όπως της ανάπλασης της πλατείας Ηρώων και του Νηπιαγωγείου καθυστέρησαν ως προς τα προβλεπόμενα.

Μετά το πέρας των αυτοψιών ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Στους επόμενους 2-6 μήνες παραδίδονται σημαντικά έργα για χρήση και αξιοποίηση από τους Μαρουσιώτες. Είναι έργα που ομορφαίνουν το Μαρούσι. Είναι έργα πολιτισμού και αναψυχής και που ταυτόχρονα εξυπηρετούν την οικογένεια και την εκπαιδευτική κοινότητα. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο πείσμα και πρόγραμμα να παρεμβαίνουμε σε όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου και όλοι οι κάτοικοι να αισθάνονται πως ζουν σε μία πόλη πιο όμορφη και ασφαλή».

 

Τον Δήμαρχο συνόδεψαν στις αυτοψίες ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βαγγέλης Κάββαλος, Κώστας Ρώτας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης και οι προϊστάμενοι των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

 

Φωτογραφίες από τις αυτοψίες στα έργα και τα τελικά σχέδια του διατηρητέου επί της οδού Σουρή και του ΚΧ 9760:

The gallery was not found!
Scroll to Top