Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στο έργο αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου

Για τις εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητήριου Αμαρουσίου ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022.

Τόσο ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος όσο και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βαγγέλης Κάββαλος, παρουσία στελεχών των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, παρουσίασαν στον Δήμαρχο την πρόοδο του έργου που αφορά στην Ενεργειακή & Ηλεκτρομηχανολογική Αναβάθμιση, Ανακαίνιση Αποδυτηρίων & WC και Ανακαίνιση των εξωτερικών υποδομών.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους και μετά το πέρας της ενημέρωσης δήλωσε: «Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου αποτελεί πλέον ένα χώρο “πρότυπο ευεξίας” για όλες τις ηλικίες, στα Βόρεια Προάστια. Τα χιλιάδες μέλη του απολαμβάνουν άριστες υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα. Επιπλέον οι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης μας έχουν τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσουν – και το κάνουν ήδη με επιτυχία – στα υδάτινα αθλήματα. Τέλος η εξοικονόμηση ενέργειας & λειτουργικού κόστους που καταφέραμε αυτούς τους δύσκολους καιρούς φτάνει το 50% με παράλληλη μείωση στο ίδιο ποσοστό της εκπομπής ρύπων.

Είμαστε περήφανοι για τα έργα μας σε όλους τους τομείς και πολύ ικανοποιημένοι που και οι αθλητικές μας υποδομές – μέρος του συνολικού προγράμματος – κάθε μέρα που περνά, παίζουν καθοριστικό ρόλο στην γενικότερη ανάπτυξη του Αμαρουσίου».

 

The gallery was not found!

 

Scroll to Top